Re: Iron Maiden

MI_rai wrote:

na koncercie Metalliki masz wszystko, od thrashu, przez heavy aż po piękne ballady

W końcu ktoś zakumał o co mi loto;) Właśnie dlatego szanuje i uwielbiam Metallice.Szeroki wachlarz utworów.Masz trash,heavy metal,hard rock,rock,momentami klimat zapędza sie w rejony bluesa,w wszystko to w wyśmienitym wydaniu podany z najwyższą klasą.W wypadku IM niestety,pozostało założyć klapki na oczy i stać sie ortodoksem.Tylko problem w tym że klapki na oczy są przeznaczone dla koni;P

Jakaś potworna siła pozbawiła Go życia,które tak bardzo kochał.

Ja tam lubie czasmi posłuchać Metallice czasami Iron Maiden , czasami jeszcze co innego...i w ten sposób mam różnorodność:) nawet jakby metallica i reszta grała cały czas to samo

Life out there is raw ,But we will never stop ,We will never quit ,Cause we are Metallica!

Thumbs up Thumbs down

ja nie mówię że granie tego samego gatunku jest złe, ale trzeba to robić ciekawie, np polski Frontside, napierdalają ale za to różnorodnie

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

...z Polskich to TYLKO :ACID DRINKERS (!!!!!!!!!!!!) i ich przyjaciele czyli: legendarny Illusion,None,Flacpjack i Lipali.Cała reszta mnie nie rusza.

No Drinkersi wymiatają ale z polskich to jescze Armia nieżle daje...

Life out there is raw ,But we will never stop ,We will never quit ,Cause we are Metallica!

Thumbs up Thumbs down

A ja napiszę, że z polskich to Coma i Riverside smile Na nowym albumie Drinkersi za wszelką cenę chcą brzmieć jak Killing Joke cool

Thumbs up Thumbs down

Zgodze sie z Tommikiem. Riverside brzmia jakby wogole z Polski nie byli - klasa światowa. Natomiast coma to naprawde dawka mocnego rocka z domieszka poezji spiewanej, numetalu, jakiegos pastizu i ogolnie wszytskiego co sie da. Ostatnia plyta hipertrofia to pokaz mozliwosci grupy w kilku roznych stylach muzycznych. No i przede wszystkim te grafomanskie teksty i wokal Roguckiego. Dobra kapelka w 2003 roku siostra przyniosla ich demowke i juz wtedy uznalem,ze w Polsce lepszych nie ma big_smile Cholernie do gustu przypadla mi tez nasz apolska supergrupa - black river. To jest moc !

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

Coma śmierdzi z daleka.Ze co,że Acid na siłe chcą brzmieć jak kto? I to za wszelką cene?Nie rozśmieszaj mnie.Ten zespół nie robi nic za wszelką cenę,a tym bardziej nie chcą brzmieć,grać jak ktoś.

Ojj stary, szalejesz.

Napisałem wyraźnie "Na nowym albumie Drinkersi za wszelką cenę chcą brzmieć jak Killing Joke". Której części zdania nie rozumiesz? Na pewno wiesz, jak brzmi Killing Joke. Jak słuchałem nowych Drinkersów, zaraz jak ją wydali, cały czas się łapałem na tym że to właśnie Killing Joke.

Thumbs up Thumbs down

Sorry dude,ani w jednym utworze nie przypominają Killing Joke.Ani brzmieniem,ani stylem.;D

Black River fajne jest big_smile Zlepek ludzi ze sceny metalowej, ale ich płyta jest naprawdę dobra.. A do tego KAT.. Czemu nikt nic nie napisał o Kacie .? Czy choćby o samym Kostrzewskim..

"Life out here is a raw, but we will never stop, we will never quit, 'cause we are Metallica." - słowa Jamesa po śmierci Cliffa Burtona.

Thumbs up Thumbs down

to już nie ten sam Kat co kiedyś ;]

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

a słucha ktoś takiej kapeli jak Made of Hate ? bardzo melodyjny death metal, chłopaki są z Polski, grali jako support przed ironami w tamtym roku, znakomita płyta Bullet in Your Head, teraz pracują nad drugim albumem, w licznych solówkach można dostrzec wpływy z...muzyki klasycznej !!!

Życie ma chore poczucie humoru

Mój ulubiony Heavy Metalowy zespół, praktycznie wszystkie ich płyty są świetne i zróżnicowane, zarówno te stare jak i nowe, szczególnie albumy "The number of the beast" i "Fear of the dark" zasługują na zainteresowanie.

Thumbs up Thumbs down