Topic: Okładka DM

A więc jestem ciekaw waszych opinii na temat wszystkiego co związane z okładką czyli sam pomysł, wykonanie itp itd. Może mieliście inną wizję ? Ja się wypowiem trochę później.

http://img522.imageshack.us/img522/7040/sygnatura5eb4.jpg

Thumbs up Thumbs down

Re: Okładka DM

Ja na początku miałem mieszane uczucia... Biała okładka Metalliki nie wróżyła nic dobrego. Z czasem przyzwyczaiłem się, generalnie okładka jest oryginalna i to się liczy.

A ja myślę, że jest bardzo fajna... Jak każda... Bo to okładka płyty Metallici. Takie już mam podejście do tego. Co Metallici to najlepsze...

Pomysł znakomity ale wykonanie mogłoby być trochę ciekawsze. Ale podoba mi się mimo to. Wyróżnia się.

Thumbs up Thumbs down

Kiedy pierwszy raz zobaczyłem, trochę miałem mieszane uczucia. Jednak z czasem okładka spodobała mi się i tak jak mówi rzesazdw:

Bo to okładka płyty Metallici

.

Żal? To wyświechtane słowo... (James Hetfield, po śmierci Cliffa Burtona)

Thumbs up Thumbs down

Kubol, tak już mam. Wiesz, gdyby Metallica nagrała dędne kawałki to co bym powiedział?? "Album zajebisty". Tak bym powiedział bo to Metallica. Jestem z Nimi całym sercem, słucham nie od roku a "troszkę" dłużej i Wiem ile wysiłku wkładają w każdy nowo wydany album. Dlatego szanuję Ich bardzo mocno. Metallica... and nothing else matters.

Ja właśnie popieram Twoje zdanie. Metalliki nie słucham od roku i tak samo czuję, że każdy nowy album powstaję z chęci grania swojej ulubionej muzyki.
I również ich szanuję bardzo mocno, taki zespół był, jest i będzie ewenementem.

Żal? To wyświechtane słowo... (James Hetfield, po śmierci Cliffa Burtona)

Thumbs up Thumbs down

Dajcie spokój... takie podejście (mam nadzieję) minie wam z czasem.

Nie wiem czy już wszyscy wiedzą, ale projekt okładki do DM dostał nagrodę Grammy za opakowanie płyty!

Thumbs up Thumbs down

tak bardzo uwagi na okładki nie zwracam. ta z DM może być, bo pasuje do brzmienia.

Thumbs up Thumbs down