Topic: "wyłowienie" perkusji...
Mam dosć nietypowe pytanie... Czy da się z "My Apocalypse" (albo i z innych piosenek z DM) "wyłowić" samą perkusję?? gram na gitarze, a niestety perkusji nie mam ![]()
Bo na DM chyba nie ma podziału na ścieżki... ![]()
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Mam dosć nietypowe pytanie... Czy da się z "My Apocalypse" (albo i z innych piosenek z DM) "wyłowić" samą perkusję?? gram na gitarze, a niestety perkusji nie mam ![]()
Bo na DM chyba nie ma podziału na ścieżki... ![]()
w shoutboxie ktos kiedys mial linka do wersji death magnetic, gdzie nie bylo gitar sluchac
mnie by tez cos takiego interesowało. Nie tylko z DM, ale ogólnie ze wszystkich albumów. Zawsze można wyłowić coś ciekawego. Jest wersja DM gitara+bas, na youtubie tez to jest. Jak coś to dzielcie się tutaj albo na PW
Nigdy nie słyszałem o wersji samej ścieżki perkusji z DM szczerze mówiąc.
no ja też, więc proponowałem to co było w shoutboxie
ktoś kiedys podawał,ale to było dawno temu, bardzo dobra rzecz, miałem zapisane ale gdzies sie wcięło
ja to mam, ale nie wiem jakby ci to przesłać znaczy sie wersje ze sciszonymi gitarami
moze na maila ??? patryckrock@op.pl dzieki z góry ![]()
Wodzu muszę cie zasmucić, gdyż szukałem tej wersji DM na dysku i nie mogę jej znaleźć, więc nie mogę ci jej wysłać
spoko, mam i tak kilka takich wersji, tyle ze nie tych kawalkow ktore szukalem
ale mam your life, never comes, nightmare,cyanide, i chyba cos jeszcze
Heh taka wersja DM fajna sprawa...
noo ja miałem całą płytę, to Didymos nie robił tego ? zagadaj z nim
nie wiem dokładnie, najpierw ktoś na dm.pl pisał, wrzucił to na neta zeby móc pobrać, ale teraz juz link jest nieaktywny, niedawno na overkillu widzialem ktos podawał, chyba phantom lord ale nie jestem pewien
wczeniej wiem że Misqot podawał link z wersją death magnetic z samymi gitarami, bez gitar, i z basem na pierwszym planie ale bez wokalu ;]
a słuchajcie... jak można samemu wyłowić te ścieżki? apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałbym więcej posłuchać tych "wydzielonych" utworów. Zresztą nie tylko Metallicy. Ktoś coś wie?
trzeba programem dobrym do obróbki audio ściszyć te tony na których jest np gitara
tak myślę
Wodzu jak skołujesz gdzieś jakiegoś linka czy coś to napisz tutaj, chętnie też bym się jeszcze raz w to zaopatrzył
sprawdziłem w archiwum overkilla...ten link jest juz nieaktualny....mógłybym na maila wysłac ale to zajmuje po kilkanascie mega..mozna to jakos na neta wrzucic zebys mógł pobrac ???
noo np na rapida albo cos takiego
a ma ktos pomysł jak to mam wysłac ?
noo a masz konto na jakiś torrentach albo na rapidshare'rze ?