Re: DVD Magnetic HELP!
dokładnie, maturka wita
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Mnie matura akurat za rok czeka więc to nie o to chodzi. Po prostu okoliczności są takie że na nic nie ma czasu ![]()

ponownie odświeżam temat...bo widzę lipa coś się zrobiła ![]()
Wiesz co ? Ja ci proponuję zrobić coś takiego- ściągnąć ten film z sieci, żeby był w formacie avi. Jest taki program, legalnie do ściągnięcia z neta, nazywa się Napi Project i ściąga ci napisy do prawie każdego filmu bezpośrednio na dysk. Jest banalnie prosty w obsłudze: klikasz na ikonę filmu prawym przyciskiem i tam jest opcja "dobierz i ściągnij napisy" czy jakoś tak. Klikasz i po chwili jest plik tekstowy w tym samym folderze co film.
Przecież do tego nie ma napisów. Nikt ich dotąd nie zrobił i pewnie nie zrobi.
...nie wiem...tylko tak zaproponowałem, do Some Kind of Monster były
Może jakiś fanatyk zrobił ? Można tak spróbować, nie powiedziałem, że to na bank wypali.
Jesli sa do tego napisy to musza gdzies lezec na ktoryms napisowym portalu. Roznica miedzy tym dvd a SKOM jest taka, ze SKOM wszedl do kin, to byl normalny film dla kazdego, nie tylko fanow zespolu, a to jest tylko bonusowe dvd the making of.
reikynn - tak się składa że wiem do czego służy ten program, aż taki tępy nie jestem ![]()
gdyby te napisy były, to w ogóle bym nie otwierał tego tematu.
Ja mam małe pytanko do końcowej części z My Apocalypse, kiedy śmieją się z fragmentu ze słowami 'spit it out'... O co tam właściwie chodzi, dlaczego się śmieją? Zrozumiałem tyle, że Lars jako dzwonek ustawił sobie ten moment :\ I takie pytanie 'btw': Co to za biało-czarne pudełeczko?
Pozdro! ![]()