Topic: Fani z woj.podkarpackiego
Miejsce do dyskusji dla fanów z woj.podkarpackiego ![]()
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Miejsce do dyskusji dla fanów z woj.podkarpackiego ![]()
znów pierwszy !!! xD mieszkałem w miejscowościach Zagórz, oraz Przemyśl, moze ktos udzielający się na dm.pl równiez pochodzi z tych miast ?? pozdrawiam wszystkich "bieszczadników" !!! \m/
Ja jestem z KKS Karpaty Krosno, jak coś
.
ja MKS Polonia Przemyśl
:D
coś nas nie za duzo xD....wogóle podkarpacie to piekny rejon, ale dziura straszna szczerze mowiąc
No z tym się akurat niestety zgadzam. Kurde, wszędzie stąd daleko, jak chce na koncert pojechać. Metallica w Chorzowie, Iron Maiden w Warszawie, Radiohead w Szczecinie. Nie mogłoby być w Rzeszowie chociaż? ![]()
do Lwowa mamy blisko xD
Ja jestem z AKS ORKAN Nisko
Jak zajadę do Waszych miast w ramach Ligi Młodzików w siatkówce to przyjdźcie mnie pooglądac ![]()
Cliff, to Nisko w okolicach Sandomierza o ile sie nie myle?
Jakieś 30 km
Nisko graniczy z takim miastem co się nazywa Stalowa Wola, może słyszeliście ![]()
ba, Stalowa Wola nie slyszalem? kumple malo tam zycia nie stracili jak pojechali na Punky reggae live jak ich ekipa dresiarzy z nozami dorwali... Tarnobrzeg jest blisko, Mielec...
Reggae raczej nie lubię, ale punk - naprawdę niektóre utworki są zajebiste
Rzeczywiście Stalowa Wola jest pełna takich dresów-wyznawców Stali Stalowa Wola, także trzeba uważać ![]()
i ja napisze od siebie;p a ja dokladnie w polowie drogi z rzeszowa do stalowej woli, jakby sie ktos zagubil w tych rejonach dm.pl i wzywac!:)
A ja z Mielca jestem ;d;d jakby ktoś był w okolicy, to wpadać, nie pytać sie ;d