Re: Następny teledysk
Hmm, wziąłem z książeczki do The Videos:
The Unforgiven II - Video Date Premiere - 12 styczeń 1998
Fuel - Video Date Premiere - 14 maj 1998
All Nightmare Long - 9 grudzień 2008
? - kwiecień-maj 2009?
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Hmm, wziąłem z książeczki do The Videos:
The Unforgiven II - Video Date Premiere - 12 styczeń 1998
Fuel - Video Date Premiere - 14 maj 1998
All Nightmare Long - 9 grudzień 2008
? - kwiecień-maj 2009?
Wątpię, że na tej zasadzie, wg mnie to przypadek i tyle.

Oczywiście to są przypuszczenia, ale np. po Fuel był teledysk do Memory i był w październiku 1998, tak mi się zdaje. W każdym razie czekamy, zobaczymy.
Oczywiście to są przypuszczenia, ale np. po Fuel był teledysk do Memory i był w październiku 1998, tak mi się zdaje. W każdym razie czekamy, zobaczymy.
Chyba raczej było odwrotnie
Memory było pierwsze, potem Fuel.
A rzeczywiście, sorry za błąd. Aczkolwiek po Memory było UII
.
Ciekawe czy doczekamy się jeszcze jakiegoś clipu z tej płyty ?

Nie wierzę że pominą UIII... I myślę że będzie to czwarty i ostatni klip z Death Magnetic.
Ja bym jednak był skłonny powiedzieć, że właśnie UIII pominą a wybiorą jakiś bardziej charakterystyczny utwór dla tej płyty.

ja tam bym chciał żeby zrobili do U3
Biorąc pod uwagę okres pomiędzy poszczególnymi singlami, powinni pomału brać się za klip do UIII
Ale ja razie ani widu, ani słychu.
moze zrobią we francji klip podczas koncertu ?, wiem do BBS już taki był ale kto ich tam wie ![]()
Klip koncertowy do utworu nie granego na koncertach? Eee chyba nie,chociaż fajnie by było gdyby w ogóle powstało wideo do U3
czemu nie ? moim zdaniem by przeszło, nie musialo by byc jak oni grają utwor tylko ogolnie o koncercie cos
Myślę, że prędzej zagrają Escape niż UIII. Obym się mylił.
czemu by mieli ? to raczej wazny kawalek dla jamesa
ale nie dla reszty xD
Też mam taką nadzieję. swoją drogą, fajnie by było, gdyby w końcu zagrali Escape.