Topic: U2

U2 - czyli zespół legenda. Co fani metalu myslą o Bono i spółce?

Oczywiście nie można pominąć aktualnych informacji, czyli ogłoszonego własnie koncertu U2 w Chorzowie. Czy ktoś się wybiera? Ja będe na pewno!

Re: U2

ja nie bylem nigdy wielkim fanem,ale moj dobry kumpel poprzez chorobe innego mial wolny bilet i trafilem an ich ostatni koncert u nas. Bylem chyba jedyna na 60 tys. osoba nie znajaca tekstow xD Koncert mi sie spodobal i postanowilem troche sie zaglebic. Ich muza mnie nie porwala ale nawet ja lubie. Natomiast nowy album...szkoda gadać. Jak przeczytalem zle recenzje to mysalem,ze to tak troche dla zasady bo przeciez gigantom jak U2 czy metallica ludzie lubia dowalac ale niestety. Zadnego horyzontu dobrej muzy na tej plycie

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

U2 to faktycznie klasyk. Mimo że wolę mocniejszą muzykę to bardzo cenię ten zespół, ale wszystkich płyt nie potrafiłbym wymienić wink

Jesli chodzi o koncert to mamy wielkie halo faktycznie. Jeszcze nie wiem, może i ja się wybiorę. Muszę tylko poznać oficjalne ceny biletów.

Thumbs up Thumbs down

Nigdy nie słuchałem i nie zamierzam. Z całej ich twórczości znam tylko jeden kawałek o nazwie "Vertigo" który jako tako mi się podoba, ale to jakoś nie zachęca mnie do przesłuchiwania ich dyskografii.

http://img522.imageshack.us/img522/7040/sygnatura5eb4.jpg

Thumbs up Thumbs down

Phantom_Lord wrote:

Nigdy nie słuchałem i nie zamierzam. Z całej ich twórczości znam tylko jeden kawałek o nazwie "Vertigo" który jako tako mi się podoba, ale to jakoś nie zachęca mnie do przesłuchiwania ich dyskografii.

Podpisuję się. Nie lubię takiej muzyki, smęty, nudy. Znam Vertigo, One, With Of Without You, Beautyful Day, Evolution, czyli ten najbardziej znane.
Ten nowy album podobno shit.

Żal? To wyświechtane słowo... (James Hetfield, po śmierci Cliffa Burtona)

Thumbs up Thumbs down

nie słuchałem nigdy i jakoś mnie nie ciagnie big_smile

myspace
THRASH TILL DEATH!

To samo zdanie co o Red Hotach.Pedalskie takie coś.

Jakaś potworna siła pozbawiła Go życia,które tak bardzo kochał.