Re: Jaka płyta spodobała Ci się ostatnio najbardziej?

Ja teraz jadę po kolei z dyskografią Over Kill'a.

What don?t kill ya make ya more strong!
http://imagegen.last.fm/lastfmred/recenttracks/5/kirk1great.gif

Thumbs up Thumbs down

A ja właśnie odsłuchuje sobie płytkę De Mysteriis Dom Sathanas Mayhem'u i muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych płyt Black Metalowych z jakimi miałem doczynienia. smile Poza tym ostatnio zacząłem słuchać Guns'n'Roses i Motley Crue, tego drugiego zespołu przypadła mi do gustu szczególnie płytka Dr.Feelgood.

Thumbs up Thumbs down

kinek116 wrote:

Nowy Kreator rzeczywiście jest bardzo dobry. Myślałem, że skaszanią tą płytę(nie wiem czemu, ale miałem jakieś takie przeczucie), a tu proszę. Postarali się Niemcy.

chodzi ci o najnowszy album czy o tenz  2005 roku, Enemy of god ???

Życie ma chore poczucie humoru

ja odsłuchałem najnowsze dzieło Niemców z tego roku, i jest dla mnie lepsze niz Enemy of God

Życie ma chore poczucie humoru

Niedawno dobrałem się do dyskografii Aerosmith, myślę że płytka "Get A Grip" to ich najbardziej udany krążek, praktycznie same hity, które łatwo wpadają w ucho.

http://img522.imageshack.us/img522/7040/sygnatura5eb4.jpg

Thumbs up Thumbs down

No proszę dawno mnie tu nie było a tu taka ciekawa dyskusja. Ja ze swojej strony mogę polecić nowy Dream Theater - na początku słaba, ale z czasem naprawdę dobra płyta. Jest w sieci, gorzej w sklepach ;P

Thumbs up Thumbs down

Ja polecam: Megadeth - Rust In Peace i United Abomination, Ac/Dc-Black Ice , Iron Maiden - 3 pierwsze i 3 ostatnie płyty , a i najnowsze krążki Disturbed Armi i Acid Drinkers

(edited by Leus 2009-06-19 17:27:43)

Life out there is raw ,But we will never stop ,We will never quit ,Cause we are Metallica!

Thumbs up Thumbs down

acidów verses of steel ?

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Ja ostatnio mam manię na punkcie Slipknota - "All Hope Is Gone" (moim skromnym zdaniem ich najlepszy krążek) oraz "Iowa" tongue

Thumbs up Thumbs down

MI_rai wrote:

acidów verses of steel ?

No a szczególnie Swallow the needle:cool: i nawet okładka fajna;)

Life out there is raw ,But we will never stop ,We will never quit ,Cause we are Metallica!

Thumbs up Thumbs down

okładka jest zarąbicho, ja wolę In A Black Sail Wrapped ;]

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

No też spoko , ogólnie cała płyta jest bardzo dobra

Thumbs up Thumbs down

kiedyś nie lubiłem acidów, teraz się do nich przekonałem ;]
a ja ostatnio słuchałem płyty Cult of Static zespołu Static-X jakoś najnowsze ich dzieło średnio mi się spodobało

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Może troszkę odświeżę temat- ja ostatnio słucham albumu nieistniejącego od niedawna (niestety) zespołu paganmetalowego Radogost (moje rejony) pt. "W cieniu wielkiego dębu". Polecam, kawałek dobrej muzyki. Poza tym wpadła mi w ucho płyta Anthraxu We've Come for You All z 2003. Poza tym podoba mi się również The Devil You Know Heaven & Hell. W tym momencie zacząłem (wiem, za długo czekałem) słuchać World Painted Blood i póki co jest bardzo przyjemnie.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

A ja jade na Strażniku Światła od Turbo big_smile

Thumbs up Thumbs down

Polecam Thin Lizzy- Live and Dangerous a przy okazji całą dyskografie

Thumbs up Thumbs down

Hmm... "The Oracle" Godsmack. Powrót do starego grania zespołu, świetnie wykonana i zrobiona z pasją płyta. To wręcz esencja heavy metalu! big_smile

Thumbs up Thumbs down

38

Ja kiedyś posłuchałem paru utworów Godsmacka i jakoś mi nie podeszło. Może kiedyś się przekonam. Ja się ostatnio zabrałem za The Sound of Perseverance. Majstersztyk !

Thumbs up Thumbs down

Ja bardziej sobie od Sound... cenię Symbolic i Indyviduala big_smile A ostatnio katuje swoje uszy niewątpliwie jedną z najlepszych death metalowych pozycji czyli Deicide-"Deicide"

Thumbs up Thumbs down

A od dziś gości w moim odtwarzaczu "Scream" Ozzy'ego Osbourne'a i myślę, że dość długo będzie tam gościł smile Nota bene puścili nawet na antenie radiowej trójki ostatnio jeden kawałek z tej płyty. Szczególnie polecam poranne audycje (koło 10 rano), które prowadzi Wojciech Mann. Naprawdę kawał porządnej muzyki tam leci.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !