Re: Shine (Holy Revolver)
Chodzi Ci o moment, kiedy Het drze się " Puryfaaaajjjj" ?
nie lubię Purify, moim zdaniem mogli Temptation wrzucić na płytę, lub Shadows of the Cross (czy jak to się pisało
)
Jakby wrzucili wtedy Shadows of the Cross (czy jak to sie tam pisało
to ANL nie byłoby taki zajebiste
więc akurat to dobrze, ale jak w filmie SKOM, Lars pyta się "czy to w ogóle jest piosenka?" i właściwie przekreślili jej udział w albumie, to bylem troszku zły ![]()
masz rację, chciałbym aby wydali te wszystkie kawałki które gdzieś tam się poniewierają :PP
To na SKOM było Shadows ?? Chyba nieuważnie oglądałem.
Był, był, przewijał się kilka razy.
pomyślcie chwilę że np Lars jedzie rano zawieść dzieciaki i słucha sobie Shine'a w odtwarzaczu CD i do tego studyjnej wersji full wypas nie jakiś tam kawałków z Youtube'a, a my tu siedzimy i nie możemy się doczekać kiedy, i czy w ogóle, wydadzą go. nie sądzicie że to denerwujące ? ;P
Lars nie słucha Shine w odtwarzaczu- on chyba mówił, że słucha Death Magnetic, bo wtedy szybciej jedzie, tak na niego ta płyta działa. Nawet podobno mandat złapał jak słuchał Death Magnetic ;p
noo wiem, chodziło mi o to że skoro sobie słucha tak death magnetic to równie dobrze może Shine'a słuchać co jak sądze jest pewnie całkiem możliwe
to było takie wiesz pół żartem ![]()
No tak, wiem, że to było półżartem. W końcu nikt nie wie, czego on słucha w samochodzie, poza tym jednym polskim zespołem co był news na głównej ![]()
i death magnetic
ii na year and a half słuchał wherever I my roam ^ ^
A tak pisząc o innych "niedobitkach" z sesji nagraniowych, to osobiście strasznie żałuję, że na DM nie został wydany Hellbound. Straaaasznie mi się wczoraj spodobał ten kawałek. a zwłaszcza wers "when the sun goes Hellbound and the moon does ressurect the night". Poza tym można się strasznie łatwo nauczyć grać na gitarze główny riff z Holy Revolver.
"when the sun goes Hellbound and the moon does ressurect the night"
to jest cholernie dobry motyw. Jakies 6 sec. bez reszty piosenki piekielnie wpada w ucho
Taaaa....cały dzień sobie to mruczę pod nosem xD
pamiętacie kiedys,przed wydaniem Death magnetic, na youtubie pojawił sie zlepek róznych riffow z sesji nagraniowej, ktos to zatytuowal Day That never comes, jako wersja demo, tam był jeden motyw z holy revolver, pamiętam bo całą tą rzekomą wersja Never comes obczaiłem na gitare i...modliłem się zeby cała płyta taka nie była ![]()
coś mi się wydaje że nie usłyszymy shine'a nigdy