Re: Lamb Of God
Moc, siła i potęga.
Metal, jaki uwielbiam i kocham.
Pod koniec lutego wychodzi 'Wrath' na które czekam z niecierpliwością. Myślę że się nie zawiodę. Generalnie LoG można polecić osobom, które nie boją się mocniejszego uderzenia... zdecydowanie jestem na tak!
Dużo o nich słyszałem w różnych filmach dokumentalnych, meta też o nich wiele razy wspominała, ale jakoś nigdy nie byłem ciekawy jak grają, dopiero wczoraj się zainteresowałem, a dzisiaj już skończyłem przesłuchiwać dyskografię. Szczerze powiedziawszy wyobrażałem sobie coś całkiem innego i jak na pierwsze przesłuchanie twórczości trochę się zawiodłem. Perka jest świetna, ale jak dla mnie trochę za bardzo wyeksponowana i zakrywa całą resztę. Oczywiście pojedyncze kawałki wpadły w ucho, ale nic poza tym. Zobaczymy czy po kilku następnych odsłuchach moja opinia się zmieni.

Taka ciekawostka zespół powstał w 1990 a pierwszą płytę wydał dopiero 10 lat później.
Jak widać, powoli i dokładnie wszytko planowali.

Już 2giego lutego będziemy mieli singiel wydany tylko w wersji elektronicznej pt. Set To Fail. No ciekawe co pokażą po Contractorze....
Wczoraj w Minimaxie Pan Kaczkowski puszczał piosenki Lamb Of God i zapowiedział przy okazji ich nowy album
.
Wczoraj w Minimaxie Pan Kaczkowski puszczał piosenki Lamb Of God i zapowiedział przy okazji ich nowy album
.
Od kiedy to Kaczkowski puszcza taką muzę ? ![]()
No właśnie sam się zdziwiłem. Ale Pan Kaczkowski to wszechstronny gość, prezentuję różne gatunki, choć wczoraj mnie zamurowało
.
Oj to panowie to widze mało słuchacie trójki:D
Kaczkowski po prostu jest genialny!
Przytocze taka sytuacje:
Gdzies koło godziny 16, piatek. Siara robi sobie kanapeczki. Leci trojka. Nagle słyszy Slayera:| Mysli sobie płyta sie właczyła czy co? a tu zaraz Death leci:| tego było za wiele. Siara upadł na kolana i oddaje pokłony dla tego Pana i radia ![]()
Co do LoG:
genialny perkusista. Czekam na nowy album!
THRASH TILL DEATH!
U mnie leci RMF-ka, ale chyba się przeżucę na trójkę. Może być dobry sposób, żeby poznać LoG bo jeszcze nie słyszałem tego zespołu.
U mnie leci RMF-ka, ale chyba się przeżucę na trójkę. Może być dobry sposób, żeby poznać LoG bo jeszcze nie słyszałem tego zespołu.
No w RMFie to raczej LoG'a nie uświadczysz, chyba że słuchasz jakiegoś radia internetowego ze stajni RMFu ![]()
Ja słuchałem bardzo długo Radio ZET (aczkolwiek RMF FM o wiele lepsze). Ale przerzuciłem się Trójkę, naprawdę polecam. Raz było tak, że czekam w samochodzie na tatę, przełączam, a tu: Iron Mam Black Sabbathu. Piękne.
Nowy Lamb jest jużw sieci. Przyznam szczerze że słuchałem tylko raz i to jednym uchem, więc jeszcze się nie wypowiadam, ale miałem dziwne wrażenie że ta płyta nie jest tak dobra jak poprzednie... Obym się mylił i po ponownym przesłuchaniu wszystko "wróciło do normy" ![]()
No i gdzie te uwagi? ![]()
Wrath pany! Dla mnie płyta roku 2009. A za tydzień uderzam na Berlin gdzie LoG rozpiździ wszystko w kosmos.
http://www.youtube.com/user/MikelMovies - u tego gościa można pooglądać pełne sety jakichś niestarych gigów LoG.
Sorry, że drugi raz z rzędu, ale chciałem się zareklamować
Ruszyłem ze stroną poświęconą Lamb of God. Ot takie lambowe ploteczki - http://lamb-of-blog.blogspot.com/ Zapraszam!