Topic: Film

Wszystko o wszelakich filmach.
Mój ulubiony obraz to "Ostatni Mohikanin",poprostu trzeba zobaczyc, niemniej cenie Pulp Fiction,Blow czy fantastyczne Jackie Brown(drugoplanowa rola DeNiro genialna), natomiast z polskich filmów nie mam ulubionych

Życie ma chore poczucie humoru

Re: Film

Hmmm...ja baaardzo lubię i cenię Sagę Star Wars, poza tym lubię wszystkie części Underworld'a, i ogólnie filmy o wampirach, wilkołakach, łowcach wampirów (np. film "Van Hellsing"). Poza tym lubię film "the good, the bad, and the ugly", czyli "Dobry, zły i brzydki" i inne westerny. Poza tym nie pogardzę nigdy jakąś komedią od czasu do czasu smile

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Starw Warsy to jest moc!:D Ulubiony film wogole to chyba Godfather II albo Pulp Fiction. Reikynm wspomnial o westernach. Ostatnio ogladalem Young Guns 1 i2. Wybitne to one nie byly ale pierwsza czesc sie przyjemnie ogladalo. Z polskich spodobala mi sie ostanio wojna polsko-ruska. No a poza tym to lubie amerykanskie seriale typu Californnication czy 24

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

ja uwielbiam Forrest Gumpa, no i sciezka muzyczna jest swietna do tego filmu... a co do wjony polsko-ruskiej to nei znosze, film idiotyczny jak dla mnie... z polskich hmmm raczej nowosci nie ogladalem ale lubie Dzien swira i Nic smiesznego, a co do zagranicznych spodobal mi sie jeszcze Pamietnik nimfomanki...

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

Moje ulubione to Nosferatu - eine Symphonie des Grauens (świetna rola Maxa Schrecka jako Draculi wink) i oczywiście wszystkie części Władcy Pierścieni big_smile

Thumbs up Thumbs down

a ja lubię Prestiż i Star Warsy : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Wojna polsko-ruska, oglądałem ten film, takiego czegos jeszcze nie widziałem, nie mozna powiedziec ze jest on idiotyczny,aczkolwiek koncówka filmu juz męczy, choć rola Szyca znakomita

moze i meczy ale fakt, ze jako do piekla bohater trafia do debilnego programu TV pokazuje pieknie stan naszej popkultury.

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

odświeżę trochę temat : zna ktoś film "Once" ? niskobudżetowa produkcja muzyczna, ni to musical, ni cokolwiek, nie mniej jednak znakomita pozycja, warty obejrzenia

Saga SW,wszystkie części Taxi,3 część Indiana Jonesa i kontakt

Thumbs up Thumbs down