Topic: Następny teledysk

Jak myślicie co będzie następnym singlem? No teledyskiem zarazem:)

Ja tak sobie myślę że, największe szanse ma w tej chwili U3, zresztą jeśli nie teraz to później, uważam że do tego na pewno będzie teledysk, pytanie tylko "kiedy?"
Następnie obstawiałbym Cyanide i Judass Kiss, ale raczej ten pierwszy ma większe szanse. Chociaż po zupełnie nie komercyjnym teledysku do ANL, i My Apocalypse ma szanse, choć Robert mówił ze ta piosenka "raczej", lub "na pewno" nie będzie singlem.
No i ostatnia szansa, to taka, że w większości  studyjnych albumów (Czarny, Reload i St. Anger), teledysk był do pierwszej piosenki, wiec i That Was Just Your Life ma szanse.
Ale najbardziej z tych wszystkich marzy mi się teledysk do Broken Beat&Scarred smile I tego jestem w 100% pewien:)

Thumbs up Thumbs down

Re: Następny teledysk

No tak idąc tropem Unforgiven to właśnie U3 powinien być kolejnym singlem z teledyskiem. Ja jednak uważam, że kolejnym teledyskiem będzie albo The Judas Kiss, albo Broken Beat & Scarred.

Thumbs up Thumbs down

Metallica lubi sie wyrozniac...moze zobaczymy 10 minutowy teledysk do Suicide & Redemption?? smile

Thumbs up Thumbs down

hehe no czemu nie coś na kształt jakiegoś "przedstawienia", krótkiego krótkoterminowego filmu big_smile

Thumbs up Thumbs down

Nie ma szans - niestety! To się nie sprzeda i żadna ze stacji nie będzie raczej puszczać teledysku do instrumentala... Żyjemy w strasznych czasach, gdzie żądzi wiadomo co...

Również obstawiam BBS albo JK.

Didymos wrote:

Nie ma szans - niestety! To się nie sprzeda i żadna ze stacji nie będzie raczej puszczać teledysku do instrumentala... Żyjemy w strasznych czasach, gdzie żądzi wiadomo co...

Również obstawiam BBS albo JK.

Święta prawda...

Myślę, że następnym teledyskiem będzie UIII. Nie wierzę, że przełamią tradycję i nie nagrają video do tego. A fajnie by było, jakby się ukazał wideoklip do niego.

Żal? To wyświechtane słowo... (James Hetfield, po śmierci Cliffa Burtona)

Thumbs up Thumbs down

The End Of The Line albo wymieniany przez większość BBS. Wolałbym jednak ten pierwszy smile

What don?t kill ya make ya more strong!
http://imagegen.last.fm/lastfmred/recenttracks/5/kirk1great.gif

Thumbs up Thumbs down

Coś mi się wydaje że jednak ten Judas Kiss zostanie wykorzystany do nowego clipu, ten tytuł ma coś takiego w sobie, że mogą go wybrać...

http://img522.imageshack.us/img522/7040/sygnatura5eb4.jpg

Thumbs up Thumbs down

Ja chciałbym zobaczyć Unforgivena smile Obstawiam też Cyanide.

"Jeśli komuś nie podoba się to, co robisz, pieprz to!"

Thumbs up Thumbs down

Myślę, że zrobią teledysk do utworów, które nie były singlami więc zostają: That Was Just Your Life, The End Of The Line, Broken, Beat & Scarred, The Unforgiven III i S&R.

Thumbs up Thumbs down

Moim zdaniem BBS, będzie to teledysk "koncertowy", pokażą, że Metallica po tym wszystkim co przeszła, ciągle jest na szczycie, a czy jest lepszy motyw na taki teledysk, jak efektowne ujęcia koncertowe ?:)

Thumbs up Thumbs down

nulus wrote:

Moim zdaniem BBS, będzie to teledysk "koncertowy", pokażą, że Metallica po tym wszystkim co przeszła, ciągle jest na szczycie, a czy jest lepszy motyw na taki teledysk, jak efektowne ujęcia koncertowe ?:)

Świetny pomysł! Popieram i naprawdę chciałbym zobaczyć coś takiego!

Thumbs up Thumbs down

apropos teledysków

http://www.metallica.com/Media/Video/mi … asp?id=448

Chłopaki udostępnili na swojej stronie wszystkie teledyski:)

Thumbs up Thumbs down

fan43 wrote:
nulus wrote:

Świetny pomysł! Popieram i naprawdę chciałbym zobaczyć coś takiego!

Mi też bardzo podoba się ten motyw. Jednak takie coś było już przy okazji klipu "Some Kind of Monster".

Thumbs up Thumbs down

U3, ależ byłoby cudownie gdyby do S&R nakręcili teledysk o samobójcy który chce się zabić (skacze z dachu jak to było pokazane w książce dawanej do DM) według mojej interpretacji piosenki wink

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Do S&R nie ma szans, za długi. Weź tu wymyśl historię na 10 min.

(edited by Frantic 2009-01-12 20:00:15)

Thumbs up Thumbs down

no nie wiem, z ANL też wszystkich zaskoczyli więc kto wie... wiadomo że Metallica zawsze zaskakiwała i robiła to co im się podoba

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

A jakby zrobili do That Was Just Your Life taki przegląd koncertów od początku istnienia zespołu?

"Life out here is a raw, but we will never stop, we will never quit, 'cause we are Metallica." - słowa Jamesa po śmierci Cliffa Burtona.

Thumbs up Thumbs down

Eee tam można gdybać i gdybać... Inną sprawą jest natomiast KIEDY będzie kolejny klip, bo myślę że będzie na pewno...

Thumbs up Thumbs down

Nie prędko, podejrzewam, że na wiosnę, będą wydawać mniej więcej co pół roku.

Thumbs up Thumbs down