Topic: Doradźcie mi,licze na WAS;]

Otóż mam taki dylemat. Jade do Warszawy napewno, bilety na GC kupione. Chce natomiast jechac przynajmniej na jeszce jeden koncert i tu sie zastanawiam miedzy Budapesztem a Pragą, i własnie nie wiem gdzie lepiej jechac. W Czechach ma być też H&H i całe to Sonisphere, w Budapeszcie natomiast koncert stadionowy,normalny,nie festiwal. Data bardziej mi pasuje w Budapescie bo srodek maja, natomiast Praga jest trzy dni po Wawie. Cenowo wyjdzie mniej wiecej tak samo. Do Budapessztu mam dojazd, do Pragi narazie nie .z topbiletami cisza. Więc proszę Was o rade;]

Thumbs up Thumbs down

Re: Doradźcie mi,licze na WAS;]

Burżujko!

cool

Thumbs up Thumbs down

Praga. Jak będę miał kasę gdzieś w kwietniu i będą jeszcze bilety - poważnie się zastanowię, możemy razem pojechać wink

Tez wybralbym Prage. Co innego, gdyby w Budapeszcie byla hala (rozumiem, ze stadion = open air), wtedy zdecydowanie odwrotnie.

Thumbs up Thumbs down

5

ludzie do k...y nedzy sonisphere w czechach NIE JEST w Pradze, google nie boli:)mimo ze zachodnie stronki podaja blednie prage koncert jest "blizej" Polski i to sporo - ticketpro.cz i wszystko jasne

Tak, juz wiemy :]

Thumbs up Thumbs down

a czy ktos ma jakichs konatkt z topbiletami, w sensie czy oni organiuzja jakis przejazd?po nie mozna sie z nimi skontaktowac

Thumbs up Thumbs down

Ludzie co wy macie z tą Pragą... Oni grają pod Libercem czy inną wsią, a nie w Pradze.

Thumbs up Thumbs down

jak cos topbilety organiuzja wyjazd

Thumbs up Thumbs down

praga:)

Thumbs up Thumbs down

jakbyś chciała do Budapesztu to tam juz sie bilety kończa ale jest jeszcze możliwośc na:
http://overkill.pl/news/goto.php?id=1984

nie wiem czy topbilety bedą w ogóle miały na to bilety - strony Wojtek nie aktualizował od tygodnia (pisze tam o konkursie którego nie było) - a płyta w Budapeszcie wyprzedana

Thumbs up Thumbs down

Gdybym była na 100% pewna,że koncert H&H wypali to nawet bym się nie zastanawiała i jechała do Czech.

Thumbs up Thumbs down