Topic: KAT
Napewno są tu jacyś fani tego kultowego już zespołu
Moim zdaniem Bastard oraz "Oddech.." zamiatają większość polskich metalowych płyt.
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Napewno są tu jacyś fani tego kultowego już zespołu
Moim zdaniem Bastard oraz "Oddech.." zamiatają większość polskich metalowych płyt.
Bastard to pierwszy Kat z jakim miałem styczność. Lubię wracać do tej płyty, ale współczesny Kat (z Romanem czy bez) mało mnie interesuje.
Ballady, to jest to co uwielbiam i oczywiscie Delirium Tremens...
Mnie rażą ich teksty więc wielką fanką nie jestem.Ale jestem skłonna ich lubić chociażby za Łzę cieniów minionych...
o loooool, ja caly czas myslalem ze Djura to facet ![]()
A ja kocham ich teksty "...kocham czerń, kocham noc, pluje na prawo bo kocham wolność..." ![]()
o loooool, ja caly czas myslalem ze Djura to facet
Zostaje mi tylko podziękować xD
nie obraz sie Djura ale caly czas myslalem ze jestes facetem, bez urazy
nie obraz sie Djura ale caly czas myslalem ze jestes facetem, bez urazy
Nie ma sprawy,nie jesteś pierwszy który nie wiedział xD
po prostu na avatarze wygladasz jak Ozzy i to mnie zmylilo, nicki sa rozne, przerozniste, znam kolesi ktorzy maja nick idonina lub pamela a to sa faceci weic sie nie sugerowalem nickiem bo nie jest typowo zenski, zreszta moj tez sie konczy na a i tez raczej rodzaj zenski bo powinno byc bardziej kaczor nie kaczka, no ale nigdy na mnie kaczor nie wolali wiec no
Dla mnie ich opus magnum to "Oddech wymarłych światów", a jako ciekawostkę przechowuję ich pierwszy winylowy singiel 'Ostatni tabor/noce szatana" ![]()
Kat kojarzy mi się ze smętnymi riffami i kiepskim głosem Kostrzewskiego.
Bastard był nawet ciekawy dopóki nie wszedł wokal.
Muzycznie podobała mi się ballada Łza dla cieniów minionych, ale to było chwilowe zauroczenie.
taaak i znów muszę podziękować wujowi, bo to on namówił mnie żebym przesłuchała piosenki KATa.
ogólnie to było takie szukanie ulubionej piosenki z młodości wuja mego więc przy okazji sama poznałam kilka piosenek, które wręcz wbiły mnie w krzesło: 'Głos z ciemności' 'Czemu Mistrze Krzyż w Tornistrze' 'Oczy Słońc' 'Metal i piekło'
na początku wkurzał mnie głos pana Romana ale przyzwyczaiłam się i wymienionych piosenek mogę słuchać codziennie ![]()