Re: System of a Down
Mówię o płycie z 2007 roku ![]()
Don't close it fore it's done"
"The brightest flame burns quickest"
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Mówię o płycie z 2007 roku ![]()
Aaaaa...to rozumiem. Ja ją osobiście mam, ale niestety nie w oryginale, tylko kiedyś od kumpla dostałem na płytce z utworami innych utworów i tak poznałem Tankiana. Ale koncertówkę na pewno kupię oryginał. Będzie ładnie wyglądać w mojej kolekcji.
Koncertówkę może i kupię,to bedzie zależało od ceny bo jak będzie niebotyczna to sobie odpuszczę. Żałuję,że nie uda mi się być na koncercie Tankiana w Warszawie ![]()
swoją drogą nie wie może ktoś co się z Daronem dzieje ?
No właśnie...? Koleś też dobry był (i pewnie dalej jest), ale jakoś nic o nim nie słyszałem.
W sumie to cholera wie,po tym występie 3/4 Systemu w Halloween znowu się gdzieś zaszył i znaku życia nie daje
Z płyty chyba na razie zrezygnuję, na multi do gitary zbieram xD
multi? lepiej kup sobei jakas pozadna podloge, znaczy uzbieraj fajne kostki a nie multi, kazdego kogo znam co mial multi jak szybko go nabyl tak szybko sie go pozbyl
Ze swej strony moge polecić ten procesor http://www.magazyngitarzysta.pl/sprzet/ … m-g1x.html Kumpel z kapeli go używa i sprawuje się zajebiście ![]()
Tylko wiesz... jestem początkujący, mam 14 lat. Nie wywalę kilku patyków na sprzęt, za jedną kostkę dam min. 150 zł, a całe multi mogę kupić Korga lub Zooma za 300 zł. Jednak druga opcja jest bardziej opłacalna ![]()
moze i oplacalna, ale jakbys dobieral np co roku kostka to bys mial fajna podloge, naprawde, a multi sprzedasz szybciej niz kupiles, chyba ze sie myle... szczegolnie nie kupuj digishitow, sa okropne, ale jeden mial fajny, z volume pedal, ktory sluzyl do waha, volume i czegos jeszcze, ale to byl basowy bp200 chyba, jezeli cos to kumpel ma chyba jeszcze do opchniecia, chociaz reki nie dam
To co poleciłem to właśnie ZOOM xD Najpierw zobacz a potem mów co możesz kupić a co nie
a czy ja mowie ze pokazales digitecha? przeciez Twojego wyboru nie skomentowalem nawet... powiedzialem tylko ze digi to gowno
Tą wypowiedź kierowałem do kolegi zainteresowanym kupnem efektu nie do Ciebie ![]()
a to wybacz, nie cytowales wiec myslalem ze do mnie bo tez zszedlem na temat multi, moj blad
Sry Maciej, widocznie nie zauważyłem Twojego postu xD
No właśnie interesowałem się tym efektem, ale nowej wesji (G1XN). Tylko czy brać ten, czy bez nogi (G1N)? Taki jest 66 zł tańszy (porównywałem na www.guitarcenter.pl). Możecie trochę doradzic? Wiem wiem, to nie temat na to. Ale jak już piszemy o tym tutaj, to piszmy dalej ![]()
Dobra, mniej więcej wiem. Ale waham się między:
tym http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/e … y/zoom-g1n
a tym http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/e … tech-rp-70
I nie wiem co wybrać. Kaczka mówiłeś, że DigiTech to gówno... sam już nie wiem, chociaż chyba jestem za Zoom'em ;P Ale nie znam się, doradźcie.
czy mam coś z oczami czy to temat o gitarach ?(w tytule jest SOAD) ? ![]()
chyba bralbym zooma, nie ufam digitechom jakos, kumple ktorzy mieli od razu sie ich pozbyli... i chyba bralbym spedalonego, zawsze fajnie sie pobawic takimi efektami jak wah czy volume, chociaz wiadomo ze to nie to samo co oddzielna kaczuszka czy volume pedal