Topic: Mastodon czy Testament?

No więc w shoucie wywiązała się ostatnio dyskusja na temat rzekomej zamiany mastodona na testament. Myślicie, że to prawda? Bo jak do tej pory nie pojawiło się żadne  oficjalne potwierdzenie. I wolelibyście żeby który zespół zagrał na bemowie?

(edited by Orion 2010-04-05 15:36:04)

Thumbs up Thumbs down

Re: Mastodon czy Testament?

Jako że Testament jest mi bliższy to stawiam na nich. Mastodona nigdy nie słyszałem, i narazie mnie do niech nei ciągnie, w sumie nie wiem dlaczego.

Thumbs up Thumbs down

Testament by moim zdaniem bardziej pasował. Cóż, w końcu jest to jeden z tych zespołów, który powstał w podobnym okresie czasu co Wielka Czwórka, wtedy ten koncert byłby takim typowo wielkim thrashowym świętem. Ja osobiście stawiam na Testament.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Sądzę, że to tylko plota, ale jeśli miałbym wybierać to nie wiem na co bym się zdecydował. Lubię oba zespoły i oba tak samo chciałbym zobaczyć na żywo. Dla mnie idealnym rozwiązaniem byłoby umieszczenie Mastodon w pozycji Behemoth (który by wyleciałbym ze stawki lub zagrał krótko), a w pozycji Mastodon byłby Testament. Chociaż z drugiej strony nie... dla mnie Testament może grać zamiast Megadeth lol

Lester More, shot by a .44. No Les, no more.

A wg mnie o niebo lepiej byłoby z kolei gdyby został Testament a Mastodona wyrzucić ( na Behemotha juz sie szykuję więc mam nadzieję że pozostanie smile) Jakoś ten Mastodon mnie nie przekonuje tongue

Thumbs up Thumbs down

6

Mastodon odpadł. To ktoś ma być zamiast niego?

7

Eee, już wiem że nie:lol: