Topic: V.I.P
Hey, mam pytanie, czy ktoś z was wie czy po koncercie osoby majace bilet vip bedą mialy mozliwosc spotkania z zespolem ? After party lub cos w tym stylu ?:D
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Hey, mam pytanie, czy ktoś z was wie czy po koncercie osoby majace bilet vip bedą mialy mozliwosc spotkania z zespolem ? After party lub cos w tym stylu ?:D
Nie, to nie ja. Jestem tylko ciekawa, ponieważ mam zamiar kupic ten bilet. ![]()
No to wydaje się, że odpowiedź będzie taka sama. Moim zdaniem to się ni opłaca- można równie dobrze wypić piwo i coś zjeść przed koncertem, za jakieś góra 20 zł(ych), niż kupować bilet VIP za 800 zł. Za tą sumę można kupić już porządną gitarę. A zabawa lepsza jest na płycie, a nie na trybunie. A zespołu nie zobaczysz po koncercie, raczej.
watpie zebys zobaczyl zespol, od tego jest meet&greet a nie bilety vip
Na koncert jade z siastra, bilety VIP chciałysmy kupic przede wszystkim ze względu na wygode, czyli w tym wypadku miejsca siedzace, bo szczerze watpie żeby dwie dziewczyny dostaly sie blisko sceny przy tak (przypuszczam) ogromnej liczbie fanów. A o spotkanie z zespolem pytam bo wiem że byly koncerty ( nie wiem czy konkretnie Metallicy) gdzie w cenie biletu VIP byla mozliwosc spotkania z zespolem, przyznam że to równiez wpływa na nasza decyzje odnosnie kupna tego biletu . Bo kto nie chciałby sie spotkac z Metallica chocby na 2 minuty ? ![]()
Raczej nie róbcie sobie nadziei że ich spotkacie. lepiej kupić jeśli już bilety po 400 zł na Golden Circle a jak chcecie koniecznie siedzieć to na trybuny. Dopłacać 400 zł za samo żarcie to sie kompletnie nie opłaca moim zdaniem. A na meet and greet tylko Metclubersi mają wstęp.
Tak, wiem że w Metclubie moga cie wylosowac,jednak jest to szansa jedna na milion , niestety
A o spotkanie z zespolem pytam bo wiem że byly koncerty ( nie wiem czy konkretnie Metallicy) gdzie w cenie biletu VIP byla mozliwosc spotkania z zespolem
Spotkanie z zespołem w cenie biletu VIP to tylko na Feel ![]()
Tutaj w rachubę wchodzi jedynie meet & greet lub ewentualnie koczowanie pod jakimiś dużymi, warszawskimi hotelami.