wiem, wiem Arti, kolekcjonuje kasetowa dyskografie Dzemu (oczywiscie do 2000 roku bo juz nastepne nie byly wydawane na kasetach) no i potem chce plytowe wersje i dopiero gdzies kolo 97 roku pierwsza plyta Dzemu - Pod wiatr miala bogata wkladke z tekstami, reszta to tylko jakas krotka notka, podziekowania, wymieniony sklad, ewentualnie jakies zdjecie, wiec wiem o co Ci chodzi... na kasecie Bay area thrashers tez nie ma kto jest kto, czyli tam moze z jedno zdjecie kazdego (a nawet chyba brakuje McGovneya), wiec nie wiadomo ktory jest ktory... a odnosnie dyskografii dzemu, nie, nie mam takiego fiola jak niektorzy ktorych znam ze chca miec kazde wydanie kazdej plyty, czyli winyle, cd i mc wszystkie jakie wyszly, czyli np cegla byla wydana na tych wszystkich nosnikach dajmy na to 10 razy to oni chca miec wszystkie 10 wydan danego albumu... troche wedlug mnie glupie ale z drugiej strony nawet fajne bo okladki plyt sie nieznacznie, a czasem znacznie zmienialy i sa tylko dajmy na to winylowe lub kasetowe rozniace sie, oczywiscie pierwsze wydania bo potem juz nie etc... ale ja Cie rozumiem, po prostu to bylo "podchwytliwe pytanie" ze tak powiem 
W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...