Topic: KAT

Napewno są tu jacyś fani tego kultowego już zespołu big_smile Moim zdaniem Bastard oraz "Oddech.." zamiatają większość polskich metalowych płyt.

Thumbs up Thumbs down

Re: KAT

Bastard to pierwszy Kat z jakim miałem styczność. Lubię wracać do tej płyty, ale współczesny Kat (z Romanem czy bez) mało mnie interesuje.

Lester More, shot by a .44. No Les, no more.

Ballady, to jest to co uwielbiam i oczywiscie Delirium Tremens...

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

Mnie rażą ich teksty więc wielką fanką nie jestem.Ale jestem skłonna ich lubić chociażby za Łzę cieniów minionych...

Thumbs up Thumbs down

o loooool, ja caly czas myslalem ze Djura to facet lol

Thumbs up Thumbs down

A ja kocham ich teksty "...kocham czerń, kocham noc, pluje na prawo bo kocham wolność..." big_smile

Thumbs up Thumbs down

piwniczne widziadła <3

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

kaczka6661 wrote:

o loooool, ja caly czas myslalem ze Djura to facet lol

Zostaje mi tylko podziękować xD

Thumbs up Thumbs down

nie obraz sie Djura ale caly czas myslalem ze jestes facetem, bez urazy

Thumbs up Thumbs down

kaczka6661 wrote:

nie obraz sie Djura ale caly czas myslalem ze jestes facetem, bez urazy

Nie ma sprawy,nie jesteś pierwszy który nie wiedział xD

Thumbs up Thumbs down

po prostu na avatarze wygladasz jak Ozzy i to mnie zmylilo, nicki sa rozne, przerozniste, znam kolesi ktorzy maja nick idonina lub pamela a to sa faceci weic sie nie sugerowalem nickiem bo nie jest typowo zenski, zreszta moj tez sie konczy na a i tez raczej rodzaj zenski bo powinno byc bardziej kaczor nie kaczka, no ale nigdy na mnie kaczor nie wolali wiec no

Thumbs up Thumbs down

przypominam że to temat o KACIE big_smile

Thumbs up Thumbs down

Dla mnie ich opus magnum to "Oddech wymarłych światów", a jako ciekawostkę przechowuję ich pierwszy winylowy singiel 'Ostatni tabor/noce szatana" smile

Thumbs up Thumbs down

Kat kojarzy mi się ze smętnymi riffami i kiepskim głosem Kostrzewskiego.
Bastard był nawet ciekawy dopóki nie wszedł wokal.
Muzycznie podobała mi się ballada Łza dla cieniów minionych, ale to było chwilowe zauroczenie.

Thumbs up Thumbs down

taaak i znów muszę podziękować wujowi, bo to on namówił mnie żebym przesłuchała piosenki KATa.
ogólnie to było takie szukanie ulubionej piosenki z młodości wuja mego więc przy okazji sama poznałam kilka piosenek, które wręcz wbiły mnie w krzesło: 'Głos z ciemności'  'Czemu Mistrze Krzyż w Tornistrze'  'Oczy Słońc'  'Metal i piekło'
na początku wkurzał mnie głos pana Romana ale przyzwyczaiłam się i wymienionych piosenek mogę słuchać codziennie smile

Thumbs up Thumbs down