Topic: Alice In Chains

Zapraszam do dyskusji na temat tego zespołu. Jak dla mnie nie wiele jest tak charakterystycznych zespołów, z takim talentem do tworzenia niebanalnych melodii np refren z utworu Sludge Factory. Posiadają masę świetnych utworów jak np.: Them Bones, Rooster, Grind czy piękna i smutna ballada Down In A Hole. Nawiązując do Mety James w pewnym stopniu inspirował się śmiercią wokalisty Alice Layne'a Staley'a na Death Magnetic.

Thumbs up Thumbs down

Re: Alice In Chains

album "dirt" to jedna z moich ulubionych plyt ever, a glos Sataley'a był po prostu niesamowity

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

Kto słuchał nowego kawałka? Co o nim sądzicie? "A Looking In View" bo o nim mowa. Jak dla mnie zajebista piosenka, słucham bez przerwy tego teraz. Gorąco polecam i nie mogę się doczekać nowej płyty.

Thumbs up Thumbs down

niezle nawet, nie to co ze Staleyem ale na pewno plytka bedzie warta przesluchania

Thumbs up Thumbs down

Jaram się wink

Thumbs up Thumbs down

znam tylko rooster tongue

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

kurde looking in a view z kazdym przesluchaniem sie lepsze wydaje...dawac plyte od zaraz!

Last edited by toudi (2009-07-04 14:19:20)

Thumbs up Thumbs down

ktos juz jest po lekturze Black gives way to blue? wedlug mnie bardzo dobra plytka, taki riff z acid bubble jest po prostu swietny...

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down