Topic: Gry szeroko pojęte

Tak, aby podyskutować o grach komputerowych, konsolowych, karciankach i innych takich...jakie lubicie ?
Ja osobiście lubię RPGi szeroko pojęte, nie tylko na blaszaka, ale sesje rpg, larpy itp. Poza tym lubię też sportowe gierki na kompa, od czasu do czasu, typu FIFA czy inne takie...a Wy ?

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Re: Gry szeroko pojęte

star wars typu academy albo kotor o tak, icewind dale, niesmiertelne heroesy itp : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

call of duty, albo obecnie zasem sobie wlacze football manager 2008, jeszcze uwielbiam civilization III (i tego typu platformowki) albo przygodowki

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

SW...taaak, mam do tego sentyment, jak w gimnazjum z kumplem chodziliśmy po korytarzy i wkuwaliśmy kodeks Jedi...a kotora i academy lubię czasem pograć.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

jk3 się zeszmaciło i straciło klimat kiedy na rynek weszło poke . wcześniej było fajnie, klimacik itd. a potem już mi się odechciało kompletnie grać . kotor 1 to zajebioza, natomiast 2 już mniej, ale nadal porządna gra. wkurwiały mnie te wszystkie bzdury których nie było w jedynce.

Thumbs up Thumbs down

ja wolalem kotora 2 sto razy lepszy klimat, fakt troche niedorobiony ale sie dalo no i kurde srebrny miecz swietlny i force crush: D

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Ja kocham Fallouta i inne rpgi

Thumbs up Thumbs down

A ja się lubuję w szeroko pojętych fpsach wink Call of duty 2, to chyba moja ulubiona gra, ze względu na fabułę, i na grywalność, po prostu nie da się nie czuć tego klimatu tongue
Nie przepadam za sportowymi typu fifa, z samochodowych tylko niektóre, szczególnie kiedy jest możliwość 'dzielonego ekranu' - wtedy jest frajda.
Z innych gier zachwycił mnie Uncharted, szczególnie druga część. Świetna grafika, oraz wciągająca fabuła, moim zdaniem gra bez wad. Taka męska wersja tomb ridera wink

(edited by Orion 2011-06-23 16:48:03)

Thumbs up Thumbs down

Ja uwielbiam FPS'y. Mam praktycznie wszystkie części Call of Duty (oprócz 1). Ostatnio namiętnie gram w COD: Black Ops oraz Battlefield: Bad Company 2. Już w październiku wychodzi Battlefield 3 i nie mogę się doczekać. W listopadzie wychodzi też COD: MW3, ale nie wiem czy kupię. Poczekam chyba na recenzje graczy, ale BF3 to kupię musowo.

maniek wrote:

Ja uwielbiam FPS'y. Mam praktycznie wszystkie części Call of Duty (oprócz 1). Ostatnio namiętnie gram w COD: Black Ops oraz Battlefield: Bad Company 2. Już w październiku wychodzi Battlefield 3 i nie mogę się doczekać. W listopadzie wychodzi też COD: MW3, ale nie wiem czy kupię. Poczekam chyba na recenzje graczy, ale BF3 to kupię musowo.

Będzie warto smile

Thumbs up Thumbs down

Varth wrote:

Będzie warto smile

Ale chodzi ci o MW3 ?

Też mam sentyment do SW,ale teraz grywam w rtsy typu faces of war,company of heroes czy blitzkrieg (druga wojna jest moją drugą pasją po metallice).

Thumbs up Thumbs down