Topic: Meskie Granie

jak juz raczylem w shoucie wkleic linka do singla ktos slyszal ktos widzial ? moim zdaniem jest bardzo dobry, glowny riff jest prze mocny, a Waglewski senior na gitarze pokazuje klase na gitarze a panowie Malenczuk oraz Marten ladnie zaspiewali takze, jak sadzicie, jakie wasze zdanie ? : )

http://www.youtube.com/watch?v=bvylaVLcXjY

prosze oto link

(edited by MI_rai 2010-07-21 11:49:17)

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Re: Meskie Granie

Może wklej linka i tutaj, nie za bardzo wiem, o co kaman....

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

prosze bardzo : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Zacne nawet, zacne. Powiem, że zaiste zacne to jest, bo zacne.

zaistne wac panie, nawet wokal malenczuka swa artykulacja nie przeszkadza mnie zbytnio a pan marten znany szerzej jako abradab ladnie tak pasuje, refren pana waglewskiego jest takze zacny. Glowny riff jest bardzo mocny jakbym nie wiedzial co to i ktos by mi powiedzial ze to riff metalliki albo ac/dc to bym uwierzyl

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Z tą metalliką to waćpan przesadziłeś, ja bym bardziej powiedział że to bardziej w stylu ac/dc czy zeppelinów. Jednakże cała akcja "męskie granie" jest bliska memu sercu albowiem po prostu jest zaiste zacna.  Jednakowoż co do samej piosenki, to moja skromna osoba bardzo lubi wokal Maleńczuka, ma taki melodyjny, bluesowy głos. Jednakże zachęcam innych waćpanów i waćpanny do podzielenia się swoimi refleksjami na ten temat.

niestety tylko my sie tym interesujemy xP

mnie interesuje co Nergal tam zmajstruje w ramach tego projektu tak tak

(edited by MI_rai 2010-07-22 11:42:42)

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Ta...to też mnie ciekawi, co waćpan Nergal tam zmajstruje. No cóż, widać, że ten temat to tylko dla dwóch użytkowników, którzy mają najwięcej wpisów na forum xD

bo my jestesmy tru fany dm.pl ! : * bo trufani metalu nie uznaja takich rzeczy, nergal ? fuuu pozer ! bracia waglewscy i abradab ? fuuuu hiphop ! malenczuk ? fuuuu pozer x2 itp : P Nergal bedzie spiewal czy growlowal hym ciekawe...na gitarze pewnie cos tez zagra

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

":*" - z tym mogłeś odpuścić xD

Nergal ? kiedyś sam mówił , że ćwiczy "normalne" śpiewanie, wypowiadał się nawet iż ma całkiem dobry baryton, tyle że nie do końca potrafi go wydobyć... więc może czymś nas zaskoczy cool

Życie ma chore poczucie humoru

to byl buziol do dm.pl : P a co patryczku sadzisz o piosence ?

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

zacna ;]

"a kazdy dzwiek to sztandar moj" : D

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

swoją drogą, fajne są wywiady na youtubie, apropo Męskiego Grania ( min. z Nergalem właśnie ;] )

http://www.meskiegranie.pl/

stad sa ukradniete

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Ale przynajmniej już jest trójka ćpaćpanów...znaczy...waćpanów, którzy dyskutują smile

bo ludzie na wakacjach siedza, bawia sie i zapomnieli o dm.pl : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

ćpaćpanów, idealnie to ująłeś, trzeba się nieźle nawdychać, żeby wakacje spędzić przed monitorem sad

dyskusja na temat 'Męskiego Grania' była zaiste bardzo, ale to bardzo ciekawa i waćpanna Sylwia czytała to z uśmiechem na swej twarzyczce big_smile

co to wymienionej piosenki to bardzo spodobała się mi.

jak inny waćpan już wspomniał, również uwierzyłabym iż riff tej piosenki to dzieło Metalliki lub AC/DC.

Thumbs up Thumbs down