Re: Newbie

kaczka6661 wrote:

dlatego nie lubie tego w les paulach juniorach epi bo daja kropki, czego nie bardzo lbuie, wole trapezy albo prostokaty jak w przypadku lp custom, kropki w les paulach sa paskudne

Ale to nie jest junior, tylko special II. Ja tam do kropek nic nie mam, ale do tego wyglądu co teraz ma moja gitara przydałoby się coś innego niż kropki. Jakieś krzyże czy coś.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Zdecydowalem sie na http://allegro.pl/item1159658316_ibanez … ml#gallery co o niej sadzicie ?

Thumbs up Thumbs down

nie wiem, po co CI wajcha...no ale ni ma zły. Ja jednak preferuję stałe mostki.

To se ja kurwa wyjme... pasuje? Jak narazie prosze tylko o pomoc w temacie

Thumbs up Thumbs down

Po co Ci pomoc w temacie, skoro się już na taką zdecydowałeś.

Jesteś jakiś nie ten tego koleś, prosisz o pomoc w wyborze, my mówimy Ci co jest ok a co nie i co bedzie lepsze a Ty negujesz prawie wszystko co ci zaproponujemy, to rób co chcesz! Ta gitara jest nędzna, o wiele gorsza nawet od tamtego corta co chciałeś, za cene 650 zł nie da sie kupić dobrej gitary i pieca naraz, piec zresztą to takie małe gówno, nei wiem co ten koleś pieprzy o nim. Jeśli masz głosniki to jak wszyscy ci powiedzą, WSZYSCY, lepiej już doplacic 50 zł i kupić Washa + poda

Thumbs up Thumbs down

niech kupi tego skywaya z napisem ibanez i niech je hepy a jaka gitare byscie polecili za ok 1000 zł moze byc ciut wiecej (nie kaczka, flame za prawie 2k to nie jest ciut wiecej tongue )

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Epi g400, mam sentyment do tego, Esp Explorer, nie pamiętam oznaczenia ale schodzi w okolicach 1000 zł, Mayones jakikolwiek w tym przedziale cenowym, albo możesz kupić 5 skywyaów:D

Thumbs up Thumbs down

Tamten Ken Explorer co jest na giełdzie jest kuszący...

reikynn wrote:

Po co Ci pomoc w temacie, skoro się już na taką zdecydowałeś.

Zdecydowalem nie oznacz kupilem... jescze mysle

Jak narazie na 1 miejscu jest http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/g … r121ex-bkn co o niej sadzicie? komentarze pod spodem sa bardzo pochlebne : D

Thumbs up Thumbs down

jak ja kocham jak pracownicy sklepu nabijają pozytywne komentarze, żeby tylko towat zszedł:)

Thumbs up Thumbs down

... o cos Ci chodzi czy tylko tak pierdolisz? Nie pytalem czy sprzedawcy wystawili te komentarze, jesli nic nie wiesz o tej gitarze i nie mozesz sie wypowiedziec to fuck off

Thumbs up Thumbs down

matko, znasz aż 2 języki! Jeju jeju! Biedacto maleńkie. Szkoda, że wczesniej podniecaleś się tymi komentarzami;) A o gitarze owszem i wiem:) Moja dziewczyna miała to gówno w rekach jako 1 gitare;) Już wczesniej mowilem co sądze o Ibanezach poniżej 1000zł. To teraz ja sie popiszem angielskim - fuck yea!:D

Thumbs up Thumbs down

Dobra kupilem sobie Dean Vandetta 1.0 : D

Thumbs up Thumbs down

ej, ej bo zaraz bany sie posypia za ton!!!
sory mi_rai dopiero teraz jestem na necie i nie w temacie bo mnie nie ma w kraju i nie zawsze mam dostep (jebana klawiatura z ukladem azerty mad)

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

Nigdy nie grałem na Dean'ach, ale jakoś kształt ich główki do mnie nie przemawia. Aczkolwiek pewnie jakby to coś jako tako gadało, to bym kupił. Jednak bardziej preferuję Gibsony czy Fendery (jeśli chodzi o górną półkę).

ah te niemcy i ich zasrane klawiatury, też przez to przechodzilem tydzien temu : P a mi sie ten explorer co ktos pisal ze na allegro jest nie podoba sie

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Oi tam oi tam. Nie ważny jest wygląd, tylko to co ma w środku smile Czyli przetworniki i takie tam...

no niby ale jak z kobietami, to co w środku jest ważne ale opakowanie też nie powinno razić w oczy xP

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

To jest tak, jak kaczka mówił: choćby gitara była różowa, a gadała wyśmienicie, to kupować ją. Wygląd zawsze można zmienić.