Topic: Shine (Holy Revolver)
Hetfield brzmi tutaj, jakby sporo piosenki było już skończone:
[youtube]vx77AhEzCQo[/youtube]
Ciekawe, czy faktycznie kiedyś to wypuszczą...
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Hetfield brzmi tutaj, jakby sporo piosenki było już skończone:
[youtube]vx77AhEzCQo[/youtube]
Ciekawe, czy faktycznie kiedyś to wypuszczą...
A miało być w singlu do all nightmare longa. Ale cóż Lars mówił że kiedyś to wydadzą.
ciagle czekamy na wydanie Shine ale kiedy - a utwór napewno zrobiony w całosci
W ogóle wcześniej chyba Metallica nigdy oficjalnie nie przyznała, że jest piosenka gotowa do wydania?
Ciekawi mnie Shine, i inne odpadki z Death Magnetic, bo podejrzewam, że mogą być lepsze od niektórych kawałków z samej płyty. Kiedyś ujrzą światło dzienne, może i na nowej płycie ![]()
Brzmi nieźle, zdecydowanie pasuje do klimatu płyty, szkoda, że nie wydali tego od razu.

Ale z drugiej strony na płycie nie ma już miejsca, więc jakąś piosenkę trzeba by było wywalić... tylko którą
jak dla mnie DM to spójna całość i może to i dobrze że Shine się nie załapał...
Cyanide?? O nieee!!! Nie zgodziłbym się, to jeden z moich ulubionych. I ta partia progresywna w środku utworu...:D
Mam nadzieje również że wydadzą Shine, świetny riff tam jest, ogólnie daje po dupie ta piosenka! Mocno trzymam kciuki że to wydadzą. A może bedzie wersja jakaś deluxe DM, i tam będzą z 2 - 3 kawałki dodatkowe, albo na singlach - tak myśle, ale bardziej prawdopodobne jest że na singlach, albo...zupełnie inne wydawnitwo (ale jakie? EP?)
nie dałbym Cyanide wywalić! Riff z zwrotki jest genialny, ja myślę że Shine będzie wydany na jakiejś metalowej składance lub jak np I disapear
Swego czasu Cyanide uważałem za najlepszy utwór z DM. Teraz jest mi ciężko powiedzieć. A co do Shine to będzie pewnie tak, jak z teledyskiem do ANL. Ni z tego, ni z owego, bum! Na metallica.com pojawi się Shine ![]()
nie zniknie moim zdaniem, za dużo go reklamowali żeby go nie wydać
ja tez tak sadze, że za dużo o nim mówili i pokazywali żeby tak sobie zrezygnować, tez mam nadzieje że to nie przepadnie, tak jak np. Temtation, które tez mi się podobało/podoba
ht tp://pl.youtube.com/watch?v=oCgrCMda4x8 (usunąć spacje)
(edited by bojarck 2009-01-08 06:26:21)
Na Temptation bym nie liczył, to zbyt intymny utwór dla Heta.