Topic: Uhmm...you know...

Uhmm...you know...to jest jakby...uhmmm...to jest jakby coś takiego...uhmm...takie miejsce...you know....uhmm...takie miejsce jakby...uhmm...jak się to nazywa...o czym ja mówię ?...aaa...uhmm...to jest taki temat, you know, topic....uhmm...gdzie uhmm...można się wypowiadać...uhmmm...jak ten...uhmm...koleś taki, you know...uhmm...z takiego zespołu uhmm...jak się nazywał? you know...taki perkusista z zespołu...uhmm..jak on się nazywał...Metallica ! Yeah ! Metallica ! You know...możesz się tutaj wypowiadać o czymkolwiek ale w stylu tego uhmmm..perkusisty from Metallica !

NA POLSKI:

To jest temat w którym można się wypowiadać na jakikolwiek temat, ale tylko w stylu naszego ukochanego i wszechmogącego perkusisty Larsa Ulricha von Jungingena.
Na początek proponuję temat: nowy album Metalliki smile

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Re: Uhmm...you know...

<ciamkając jakiś cukierek duńską mordeczką> uhmmmm...myślę, że...uhm...będzie...bez Unorgiven IV...uhmmm...ale fajnie by było, gdyby wstawili Shine...you know...i wykorzystali te 700 riffów Jamesa...nooo uhmmm you know eeeeeeeeee noooo <ciam ciam ciam>.... uhmm...Hetfielda smile

Trudno się to pisze, cholera jasna! tongue

Nothing is true. Everything is permitted.

Thumbs up Thumbs down

A teraz wyobraźmy sobie, jakby wyglądał np. koncert w Warszawie, gdyby od rozmowy z publicznością był Lars:

Uhmmm...we love you ! Warsaw, you're uhhmmm...you know...bjutiful ! Teraz uhmmm...zagramy...uhmmm co ja to miałem powiedziec ? yeah, YEAH ! You know...kiedyś dawno temu, ju noł, nagraliśmy uhmm...yeah, taki kawałek...uhhmmm...i co ja to chciałem ? yeah, chcielbibśmy go uhmmm....go....go....go....zaa...zadedykować, yeah, ju noł, uhmm...zadedykować uhmm...takim jak my, czyli...uhhmmmm...zespołom, yeah, zespołom, które...uhhmmm..dziś...co robiły ? yeah, grały tutaj, przed uhmmm...nami. Ju noł, We're the Big Four ! yeah, with uhmm...Slayer, Anthrax, uhmm...i uhmm...jak to coś się nazywało...uhmm...ten pieprzony...uhmm (mruczy pod nosem jakieś bluzgi) yeah, Megadeth ! and Metallica ! Big four ! I co ja to chciałem ? Yeah, chciałem zadedykować ten uhmmm...kawałek tym uhmmm...kapelom.
Du ju uhmmm...łont....hewi ?
(Yeah!)
Du ju łont... ju noł...hewi ?
Metallica giws ju hewi !

zapomniałeś dodać na końcu "same time, next year" lub "we will see you very fucking soon!!!"

Co prawda z przerwą na "you know", oczywiście wink

Thumbs up Thumbs down

Uhmm...you know...nie, nie zapomniałem...uhmm...czego ? yeah....nie, nie zapomniałem dodać...you know...see you fuckin' soon ...uhmm...bo ...you know...to była tylko uhmmm...zapowiedź Sad but true, które uhmm...you know... jest w środku setu a nie na końcu...uhmm....

Że co?... O co chodziło?...aaa... You know..... przez ten proces z.... you know. O czym to ja?... Napsterem, jestem... uhmm, you know... taki zabiegany że...... uhmmm, nie rozróżniam.... no właśnie...... czego?   Yeah, nie rozróżniam, you know... środka setu...
z końcem..... Sorry.... you know.... my bad

Thumbs up Thumbs down

7

ej jak dodac zdjecie do profilu na forum?

hng wrote:

Najpierw to na pewno trzeba się zarejestrować.

9

Didymos wrote:
hng wrote:

Najpierw to na pewno trzeba się zarejestrować.

a potem ?

Zedytować swój profil.

Just because you are a character doesn't mean you have character.

Thumbs up Thumbs down

11

jak?

wejść w zakładkę profil, a później avatar. najpierw rejestracja (nadal piszesz jako "gość")

koniec off topu?

(edited by jediadas 2011-01-18 00:13:29)

Thumbs up Thumbs down

ummm... you know... end of off... uhm... offtopic.

Lay down your soul to the godz rock 'n' roll!!!

Thumbs up Thumbs down