Topic: Nabór do redakcji

Ostatnio mieliśmy krótką kampanię z banerem na głównej:

SZUKAMY OSÓB DO REDAKCJI! Potrzebujemy wsparcia przy pisaniu newsów tak, aby serwis ruszył jeszcze mocniej do przodu. W zamian:

* osobista satysfakcja z bycia członkiem redakcji DeathMagnetic.pl wink
* dostęp do panelu zarządzania - samodzielne pisanie newsów
* mail @deathmagnetic.pl
* dostęp do zamkniętego forum redakcyjnego i ranga na forum "redaktor serwisu"
* bycie w "paczce" redakcyjnej

Wymagania: zapał do ciężkiej, ale przynoszacej sporo satysfakcji roboty!

Re: Nabór do redakcji

więc tak, ja mogę tłumaczyć jak się mi podrzuci coś, wiecej raczej nie bo nie znam sie na internetowych sprawach typu "panel zarządzania" tongue

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Długo się zastanawiałem nad tym, i doszedłem do wniosku, że byłbym chętny.  Jednak mój kontakt z Metalliką ogranicza się tylko do muzyki, i informacji ze stron internetowych, niestety nie miałem okazji być na ich koncercie...chlip. Jednak, nie chwaląc się, podobno jestem dobry z angielskiego, na ustnej maturze miałem 90 %, więc w mógłbym tłumaczyć jakieś teksty. Czasu też mam pod dostatkiem, bo jestem po maturze i czekają mnie najdłuższe wakacje życia wink A taka praca to tylko przyjemność i uważam, że pogłębię swoją wiedzę nt. Metalliki smile Potrzebuję tylko jasno postawionych zadań: co napisać, co przetłumaczyć, co zrobić.
P.S. Kontakt ze mną na gg: 1812156. Jakby co xD

(edited by reikynn 2009-05-29 22:23:10)

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Okej chłopaki i to się nazywa męska decyzja. Przecież my nie gryziemy, a staramy się pchać ten wózek do przodu.

Zaraz Wam wyślę po PW co i jak, nie ma się czego bać, wręcz przeciwnie! smile

ja chętnie pomogę w tłumaczeniu tekstów. Z angolem radze sobie całkiem niezle takze jakbyscie kogos od tego potrzebowali to piszcie

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

toudi wrote:

ja chętnie pomogę w tłumaczeniu tekstów. Z angolem radze sobie całkiem niezle takze jakbyscie kogos od tego potrzebowali to piszcie

Toudi własnie o takie osoby nam chodzi. Myślisz, że jakbyś wiedział skąd, to mógłbyś samodzielnie wyszukiwać newsy i je tłumaczyć?

jakbym wiedział to spokojnie dałbym rade. Wiem,ze czasem cos sie pojawia na blabberze i ultimate-guitar , tak poza tym to zagranicznych stron nie sledze, ale jakbys dal namiary to spox

(edited by toudi 2009-06-06 22:09:42)

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

własnie, jakbym dostawał namiary to u mnie też spox tongue

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

witam smile
jestem chętny do pomocy smile

Thumbs up Thumbs down

Julek wrote:

witam smile
jestem chętny do pomocy smile

Odezwij się przez formularz kontaktowy na stronie.

moge chetnie potlumaczyc smile

Thumbs up Thumbs down