Topic: Jaka okładka ?

jaka okładka podoba wam się najbardziej ?

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Re: Jaka okładka ?

Bardzo fajan symbolika jest na masterze. Te sznurki z gory prowadzone do grobow... mniam. Jakos tez nie wiedizec czemu podoba mi sie load big_smile Wogole nie trafilo do mnie natomiast okładka DM. Wszyscy sie zachwycaja tym ale mnie sie nie podoba

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

Hmmm....najbardziej  podobają mi się okładki płyt, które odzwierciedlają przekaz albumu, czyli Master of Puppets, ...And justice for all, St. Anger, Death Magnetic. Ciekawe są tez Load i ReLoad, ze względu na...metodę ich wykonania xD
Najmniej mi się podoba okładka Black Album...taka nijaka. Fajne są też okładki Kill'em all czy Ride the Lighting.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Najciekawsze dla mnie są okadki do Loadów. To coś, co naprawdę przykuwa uwagę i od razu zastanawia, co dana okładka tak naprawde przedstawia. Pozostałe są wg. mnie średnie, żeby nie powiedzieć kiepskie.

Mi najbardziej chyba podoba się okładka MOP... Jest ciekawa z wyglądu, a zarazem niesie ciekawe przesłanie odnoszące się do całej płyty (jak już ktoś pisał)... Okładka DM jest moim zdaniem zbyt prosta, dosłowna, co nie zmienia faktu że też jest fajna... wink

A tak BTW, co przedstawia Wg. Was okładka Reload'a?? roll

Thumbs up Thumbs down

To jest zmieszana uryna z krwią ;P Okładka Load'a to zmieszana sperma z krwią xD

a mi się podoba okładka nie wiem czego chyba singla die die my darling, gdzie Metallica jest ubrana w takie białe fraki jak z czasów elvisa i napis głosi "The Metallicats covering all your favorites" tongue

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

jak dla mnie najbardziej kiczowata jest okladka angera, choc ta pięść odzwierciedla uczucia chlopakow w tamtych czasach,aczkolwiek mogliby to ujac lepiej, moja ulubiona to master, zaraz pozniej Reload, natomiast jak patrze na okladke AJFA od razu widze epickosc, siłe, i niesamowitą gre larsa big_smile

Życie ma chore poczucie humoru

moim zdaniem kiczowata to jest okładka Loada, jaki ona ma związek z płytą ?

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

load tez mi nie podchodzi,ale reload naprawde dobra, swietnie dobrane kolory, kiedys powiesze sobie na scianie taki obraz

Życie ma chore poczucie humoru

MI_rai wrote:

moim zdaniem kiczowata to jest okładka Loada, jaki ona ma związek z płytą ?

Cóż. może nie ma związku z płytą, ale jaki związek widzisz między okładką i zawartością ReLoad'a ? Albo Black Album ?

nie widze ;]

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

No właśnie.

podałem to jako przykład a nie wyjątek

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

gdybym miał wybierać to raczej "Ride the Lightning". świetnie wyszło.

Thumbs up Thumbs down

stawiam na KILL'EM ALL i MASTER OF PUPPETS wink

"Odwazni zyja krotko...ale ostrozni wcale"

Thumbs up Thumbs down