Topic: Utwór Metalliki,którego wręcz nie możecie słuchać.

Czy macie jakiś numer,którego mimo wielu podejść nie możecie słuchać?

Ja osobiście cenie całą dyskografie tego zespołu,w każdej płycie znajduje coś dla siebie.Dosłownie wszystkie płyty uwielbiam.Ale jest jeden utwór który za nic mi nie wchodzi,nigdy mi sie nie podobał i pomimo wielu podejść nie moge go słuchać.

"The Thing That Should Not Be"

Jakaś potworna siła pozbawiła Go życia,które tak bardzo kochał.

Re: Utwór Metalliki,którego wręcz nie możecie słuchać.

hero of the day - jedyny ktory mnie rozwala. Jak go przesluchalem w calosci to albo dlatego ze nie chcialo mi sie wstac przelaczyc na nast. piosenke albo ogladalem cunning stunts a tam podczas tego numeru jest calkiem fajowa gra swiateł.

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

ja uwielbiam hero,
hym u mnie zdecydowanie Nothing Else Matters ;]

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

A ja cos nie umiem się przekonać do Damage, Inc. albo Hit the lights. Jakoś tak nie i koniec. Nie wiem czemu, niby szybkie, thrashowe, Moc i potęga, ale jakoś nie idzie.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

a własnie, nie trawie Outlawa nigdy nie lubiłem i nie będę, nie rozumiem co wszyscy w nim widzą, jakiś taki monotonny i z nieciekawym głównym riffem, to tylko moja opinia jakby coś więc nie musicie się denerwowac wink

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Ja niecierpię Escape , chociaż uwielbiam głos Jamesa w Ride The Lightning to tutaj mi zupełnie nie pasuje , i nie wiem czemu niepodpada mi jeszcze Enter Sandman:(

Life out there is raw ,But we will never stop ,We will never quit ,Cause we are Metallica!

Thumbs up Thumbs down

Enter Sandman???!!! OMG!

Nothing Else Matters! smile

Ile można!? smile

Mi  też jakoś nie podchodzi za bardzo Escape... takie jakies nudne i bez składu lol
Didymos, tia... Nothing else matters na początku mi sie bardzo podobał... Nadal jest fajny, tylko że po "kilku"przesłuchaniach się trochę znudził...  smile

Thumbs up Thumbs down

dementiaBLVD wrote:

Enter Sandman???!!! OMG!

Znaczy w sumie na początku mi się nawet podobał ale ostatnio już wogóle:/

Life out there is raw ,But we will never stop ,We will never quit ,Cause we are Metallica!

Thumbs up Thumbs down

przejadły jest tak jak większość pewniaków w setlistach tongue (np lubie master of puppets ale juz mam dosyc sluchania go, grać to co innego tongue)

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

trudno mi to pojąc,ale dobra niech będzie...;)

dementiaBLVD wrote:

trudno mi to pojąc,ale dobra niech będzie...;)

Słuchaj przez 2 miesiące bardzo często swojego ulubionego kawałka(np.:ES lub MOP)
zobaczysz potem już nie będziesz mógł tego kawałka już słuchać

Thumbs up Thumbs down

hehe dzidzius,słucham od ponad 16 lat i jakoś nie mam dosyć;P Trzeba tą muzyke kochać a nie słuchać,bo teraz tak modnie;P

Nie słucham mety dlatego że jest modna(a jest?):P ale czasami  trzeba zrobić przerwę...Poza tym chodziło mi oto że ES nigdy mi się spycjalnie nie podobał...a teraz już wogóle nie mam ochoty go słuchać tak jest z większością utworów...

(edited by Leus 2009-06-21 11:14:34)

Thumbs up Thumbs down

Ciekawe, że większość osób wybiera prawdziwe szlagiery wink

Ja mam po dziurki w nosie Sad But True...

Thumbs up Thumbs down

o np sad but true, nigdy nie lubiłem jakoś mi nie podchodził, też taki monotonny
dementia, że ty słuchasz cały czas tego samego i ci się nie nudzi to nie znaczy że każdy tak robi, więc nie musisz zgrywać wielkiego fana, bo jakby nie patrzeć, gdyby się słuchało jak to ująłeś "dla mody" to by się tu raczej nie siedziało ;], zresztą nie zauważyłem aby Metallica była modna

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Nie lubię Of wolf and man, jedynie w wersji z S&M mi pasuje...

Thumbs up Thumbs down

ja nie lubię s&m, jedyne co tam wyszlo dobrze to wolne kawałki a właśnie, w sumie to nie mogę połowy black albumu słuchać, jakoś przejadły jest ;]
za to ostatnio naparzam jakieś lewe demo shadows of the cross tongue

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

tee dema kawalkow ktore nie weszly na angera sa przegiete. Ja czasem nawalam tempation i ten numer co go ojciec larsa kazal skasowac, nazwijmy to "holy"

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down