Re: Utwór Metalliki,którego wręcz nie możecie słuchać.

Yourmaster: ja uwielbiam w Slitherze riff pod wokalem w zwrotkach. :]

Kinek: kawalek fajny no, lubie go, wpada w ucho, ma jaja.. ale za dlugi i za monotonny ;]

Kaczka: liczymy Garage? to tyko covery..

Patrzac na sprawe raz jeszcz stwierdzam, ze oryginalny Hero of The Day ma u mnie najwiekszy minus. Z kolei wersje z S&M uwielbiam.

Thumbs up Thumbs down

no to w takim razie moze nie ze wrecz nie moge ale nie jestem zwolennikiem Metal militi i Purify... kiedys All within my hand ale jakos sie przekonalem, chociaz straaaasznie mis ie dluzy sluchajac go jak leci plyta, raczej pojedynczo go nie slucham...

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

A ja uwielbiam AWMH, moim zdaniem najlepszy kawalek plyty, najbardziej 'chory'.

Thumbs up Thumbs down

ja z tej plyty uwielbiam tytulowy, Frantic, Unnamed i Sweet amber i ta perkusje Larsa... niestety na live in studio i koncercie juz nie gra tego, chociaz chyba raz zagrali live ten utwor...

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

a ja uwielbiam całą płytę no może z wyjątkiem Purify, ano Lars nie gra Sweet Amber tak jak na płycie, upraszcza strasznie końcówkę, na skomie widać było jak się męczył w studio jak to nagrywali i jaki był wkurwiony : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

z Kilm'Em All, Ride The Lightinig, Master of Puppets uwielbiam wszystko.
z And Justice for All jakoś nie mogę przekonać się do The Shortest Straw.
Black Album lubię cały.
Load : Thorn Within, Wasting My Hate, Ain't My Bitch - kolejne, których do końca przesłuchać nie daję rady.
ReLoad : Better Than You, Carpe Diem, Fixxxer, Where The Wild Things Are  - po prostu nigdy się do nich nie przekonam .
St. Anger : All Within My Hands, Shoot Me Again, Puririty  - jakoś przy tych piosenkach wokal i perkusja mnie odpychają.
Death Magnetic : Broken, Beat & Scared, Cyanide - nie i już.
neutral

Thumbs up Thumbs down

utwór Metalliki, którego nie mogę słuchać? słuchać to ja nie mogę takiej Rihanny na przykład. cała dyskografia Mety jest znakomita. grają najlepszy thrash na świecie. ja nie mam takiego utworu, którego nie mogę słuchać.

Thumbs up Thumbs down

Mało jest utworów, które nie lubię w Metallice. Choć oczywiście takie się znajdą, które jak mi się odtworzą w Winampie to od razu przełączam. Zaliczam do tego Hero of the Day, Bleeding Me, The Frayed Ends of Sanity, The House Jack Built, Suicide & Redemption i, uwaga, ONE! Ja tego utworu po prostu słuchać nie mogę. Nie mogę wytrzymać minuty i już przełączam. Ten kawałek ma coś, co mnie zupełnie odpycha i zniechęca do dalszego słuchania. Po prostu. Nigdy nie lubiłem tego utworu... Zresztą jak całe ...And Justice for All, do którego mam byle jakie zdanie.

(edited by MasterSpawacz 2010-08-17 19:54:53)

Thumbs up Thumbs down

Lubie Creeping Death,ale już nie mogę go słuchać przez tą przyspieszoną wersję za każdym razem rozpoczynającą koncert:/

Thumbs up Thumbs down

Całego St. Angera nie potrafię przesłuchać, brzmienie słabe, Lars partie perkusji grał na garnkach chyba.

Thumbs up Thumbs down