Re: Forum - uwagi
Wracając jeszcze do propozycji nowych działów, To jak robimy z tą kafeterią ?

Kafeteria to wg. mnie offtopic w tej chwili... Czy się mylę i coś jednak zmianiamy?
Ankiety będą... za jakiś czas. Niedługo, jak znajdę na to chwilę.
Kafeteria to wg. mnie offtopic w tej chwili... Czy się mylę i coś jednak zmianiamy?
Aha czyli mam rozumieć, że tematy typu film, fotografia itp zakładamy w offtopicu ?
(edited by Phantom_Lord 2009-01-26 23:32:14)

Aha czyli mam rozumieć, że tematy typu film, fotografia itp zakładamy w offtopicu ?
No jasne. Kiedyś już ustalaliśmy, że jak na razie jesteśmy zbyt małym forum, aby zakłądać oddzielne działy takie jak "Film"... Myślę że na razie jest dobrze i piszemy o tym w offtopiku.
No jasne. Kiedyś już ustalaliśmy, że jak na razie jesteśmy zbyt małym forum, aby zakłądać oddzielne działy takie jak "Film"...
A ja nie mówię o osobnych działach na film itp, tylko o jednym dziale kafeteria w którym byłyby zamieszczane tego typu tematy, ale skoro wrzucamy do offtopica to nie mam już pytań.

Jest jakaś możliwość zmiany maila w profilu, bo się pomyliłem ? Nic tam nie mogę zrobić, ani avatara zmienić.
Jest jakaś możliwość zmiany maila w profilu, bo się pomyliłem ? Nic tam nie mogę zrobić, ani avatara zmienić.
Spróbuj teraz.
Dalej nic nie mogę zrobić. Wogóle żadnych opcji nie ma do modyfikacji profilu ![]()
Dalej nic nie mogę zrobić. Wogóle żadnych opcji nie ma do modyfikacji profilu
Mieliśmy już kiedyś z kimś taki problem, ale przestawiłem Ci jedną opcję i powinno być ok. Jeśli nie jest, napisz mi PW.
maniek wrote:Dalej nic nie mogę zrobić. Wogóle żadnych opcji nie ma do modyfikacji profilu
Mieliśmy już kiedyś z kimś taki problem, ale przestawiłem Ci jedną opcję i powinno być ok. Jeśli nie jest, napisz mi PW.
Teraz sprawdziłem. Jest OK. Dzięki.