Re: Slayer
Za każdym razem jak na forum Metalliki zaczyna się gadka o Slayerze, to rozpoczyna się flame war i totalna masakra - z czego to wynika?
Ja na przykład nie lubię Slayera... nie wiem, nie mój klimat jakoś, ale to nie oznacza żebym od razu się pluł i wypisywał jakieś głupoty. Każdy ma swoje gusta, a o gustach sie nie dyskutuje. Ja jestem jednak na nie.
Ja ich co prawda nie kocham tak całościowo, ale np. "God Hates Us All" jest pięknym i klimatycznym albumem
Ciężko odmówić im uroku, bardzo lubię wiele utworów, choć akurat nie całą dyskografię - za dużo tam jednak podobieństw z albumu na album.
dokładnie! zespół troche bez ewolucji, ale trzeba przyznac ze pokazna liczba kawałków kopie dupe
THRASH TILL DEATH!
Znam ich dyskografię, ale poza "Christ illusion" ich muzyka do mnie nie przemawia, brakuje mi melodyjności, ich kawałki są chaotyczne, a to bardzo mi przeszkadza. Ogólnie myślę, że to dobry zespół, ale wolę trochę inne klimaty.

No i mają Lombardo
W ogóle jeśli patrzeć na nich pod względem umiejętności i techniki grania to może nawet są przed Metą
tu nie ma może, to pewne jak w banku, technicznie są i wiele lepsi od Metalliki, ale to nie chodzi o umiejętności czy technikę przykład: The White Strpies nie mają zbyt wysokich umiejętności a jednak mają liczną rzeszę fanów
posłuchajcie piosenki Tenacius D - Rock Your Socks, ładnie przekazane o co chodzi w tym ![]()
jesli caly album bedzie tak "dobry" jak psychopathy red to panowie nie maja czego szukac. Cholernie slaby numer jak na zespol takiej klasy
Jako, że zespól jest powiązany z Metalliką (Wielka Czwórka Thrashu), wypowiem się.
Kompletnie mnie nie rajcują, zwykła napierdalanka. Dobry zespół, klasyk już, ale to nie moje klimaty przede wszystkim.
Jako, że zespól jest powiązany z Metalliką (Wielka Czwórka Thrashu), wypowiem się.
Kompletnie mnie nie rajcują, zwykła napierdalanka. Dobry zespół, klasyk już, ale to nie moje klimaty przede wszystkim.
Ja mam podobne podejście, ale od razu mówię że moja przygoda ze Slayerem była którka. Nawet bardzo krótka. Więc w moim wypadku czy to napierdzielanka? Nie wiem, nie pamiętam
LOL
No z tą napierdzielanką przesadziłem, sorry. Death metal słuchałem, ale w zasadzie 1 dzień, także trochę wiem jakie klimaty.
Moja przygoda ze Slayerem to taka, że tylko Christ Illusion przesłuchałem i tyle.
A ja bardzo cenię Slayera, może miejscami nie dorównuje ambicjami Metallice, ale do War Ensemble jest dla mnie zaj3bisty. Dwa najlepsze metalowe debiuty lat 80 - KEA i Show No Mercy.
ahh mam sentyment do tego zespołu, od niego zaczęła się cała moja podróż po Thrash i Heavy Metalu
Wszystkim polecam South of Heaven (płytke i kawałek ;D)
Za każdym razem jak na forum Metalliki zaczyna się gadka o Slayerze, to rozpoczyna się flame war i totalna masakra - z czego to wynika?
Ja na przykład nie lubię Slayera... nie wiem, nie mój klimat jakoś, ale to nie oznacza żebym od razu się pluł i wypisywał jakieś głupoty. Każdy ma swoje gusta, a o gustach sie nie dyskutuje. Ja jestem jednak na nie.
Pierdol SIĘ!!
Slayer nie ma fanów, Slayer ma wyznawców.
Slayer till death!!!!!!!!
(edited by Amon Set Asar 2009-02-03 18:06:54)
No kolego chyba przesadziłes. Brakiem kultury zaniżasz poziom wyznawców Slayera.
Kazdy ma prawo do wypowiedzi i moze wyrażać swoja opinie (od tego jest forum), ale forum wymaga rownież kultury osobistej.
THRASH TILL DEATH!
Jeszcze jedna taka akcja kolegi Amonka i podziękujemy mu. To forum nie jest miejscem na tego typu wypowiedzi. Dzicz niech wraca do lasu jeść koty.
mi tam sie zdaje,ze on z ironia pisał