Re: Rodzaje biletów

pewnie tak bo juz znajac zycie skoncza sie na plyte i ludize beda wyprzedawac za 2 razy drozej (jak to bylo 2 lata temu)

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

A ja myślę, że limit bilet na płytę jest nieograniczony, w empiku powiedzieli mi, że jak tylko im się jakiś bilet sprzeda, to przysyłają kolejne.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

W oficjalnych punktach ceny nie zmienią a i bilety powinny być bo na Bemowo wejdzie w cholerę i trochę ludzi.

Thumbs up Thumbs down

44

Djura wrote:

bilety powinny być bo na Bemowo wejdzie w cholerę i trochę ludzi.

a tu JEB - 500 000 thrashowców z całego świata i okolic . trzask żeber osób z pierwszych rzędów to pewno było by słychać w okolicach bay area ... :F
(wiem wiem ...)

Thumbs up Thumbs down

mam bilet VIp - to będzie najdroższy grill w moim życiu smile

Thumbs up Thumbs down

eeee...po co ci to ? napić się i zjeść kiełbaskę możesz przed koncertem, wyjdzie taniej...poza tym beznadziejny widok jest z trybun. Kasa moim zdaniem w błoto.

też tak uważam...najlepiej kupować bilety na płytę albo na GC...najbardziej się opłaca..:)

Thumbs up Thumbs down

po 1 byl do wyboru GC albo sektor - stwierdzilismy (jedziemy w sumie w 4 osoby ) ze nie bedziemy stali caly dzien na plycie - mete widzialem juz kilka razy (np. berlin przy barierce + 2 kostki -
http://photos.nasza-klasa.pl/2052687/5/ … f10e8.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/2052687/6/ … ce97e.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/2052687/7/ … f8086.jpeg
) takze tym razem postawilem na sluchanie z dalszej odleglosci .. a 2 sprawa jest taka ze raz sie zyje = będziecie mi zazdrościć foty z Dodą:P
smile

pozdro!

(edited by SasiM 2010-02-16 18:15:50)

Thumbs up Thumbs down

zdjecia nie chodza (przynajmniej u mnie), i jakie kostki zlapaliscie?

Thumbs up Thumbs down

Jamez - "Kolejne kostki na tej trasie to znów dzieło znanego nam Gillies’a. Tym razem na kostce widnieje zielony “potworek” z koszulka, na której napisane jest “Tallica sux”. Na odwrocie kostki jest dymek z napisem “Metallica sux!” oraz nazwą trasy “Summer ‘08″
Robert -" Kolejna kostka na tej trasie to już dzieło Dirty Donny’iego Gillies’a. Na jednej stronie kostki widnieje karykatura Boba Rocka, zaś na jej odwrocie jego autograf"

W moją strone polecialo chyba z 20 (rzucał Robert z takiego malego wiaderka smile - lekko spanikowalem bo chcialem wyrwac jak najwiecej - po krotkiej walce z niemcami big_smile udalo sie te 2 smile

ps. przydal sie artykuł

Thumbs up Thumbs down

ciesze sie ze sie przydal...

Thumbs up Thumbs down

SasiM wrote:

a 2 sprawa jest taka ze raz sie zyje = będziecie mi zazdrościć foty z Dodą:P
smile

pozdro!

Nie, nie będę Ci zazdrościł. Ja bym osobiście cię wyśmiał xD Ale to Twoja sprawa...

Ktoś sie tu na żartach nie zna big_smile

Thumbs up Thumbs down

To ty się nie znasz tongue Ja bym od Ciebie odkupił to zdjęcie z Dodą xD

kłócić się o Dodę....żal...wystarczy, że wszędzie o niej piszą (ehh, nie cierpie suki, może i ma dobry głos, ale ma porządne jebnięcie)..nie musicie tu zaśmiecać...Metallica..tak, to główny temat;) i niech tak zostanie...\m/

Thumbs up Thumbs down

ojc widze ze ktos nie wyczul tutaj ironii

Thumbs up Thumbs down

Haha...przynajmniej nie jestem jedyny, który czegoś nie zakumał xD