Topic: A może jednak jakas premiera albo dawno nie grany kawałek ?
Co o tym sądzicie ? Jakie są szanse, że usłyszymy po raz pierwszy w historii albo od baaardzo dawna nie grany jakiś utwór ? Ja osobiście póki co nie mam zdania. A Wy ?
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Metallica Death Magnetic - Forum → Sonisphere 2010 - Metallica na Bemowie - dyskusje → A może jednak jakas premiera albo dawno nie grany kawałek ?
Co o tym sądzicie ? Jakie są szanse, że usłyszymy po raz pierwszy w historii albo od baaardzo dawna nie grany jakiś utwór ? Ja osobiście póki co nie mam zdania. A Wy ?
Wydaje mi się że Meta lubi grać w polsce, chociaż wątpie żebyśmy słyszeli Anathesie czy coś ![]()
Chociaż ja bym się nie obraził gdyby zagrali np. Eye of the beholder nie grany od '89 roku...
Wydaje mi się że Meta lubi grać w polsce, chociaż wątpie żebyśmy słyszeli Anathesie czy coś
tego utworu Meta nie gra od smierci Cliffa i niech nigdy nie gra... ten utwor nie powinien byc grany i juz...
Meta lubi grac w Polsce, tak jak w wielu krajach,nie wiem dlaczego myślicie ze az tacy szczególni jesteśmy
Ja tak nie uważam,że jesteśmy jacyś szczególni. Chociaż pewnie wolą grać u nas niż np. w Japonii- James kiedyś powiedział, ze jak tam grali Am I Evil z Larsem na wokalu i z Jamesem na perkusji, to publika japońska nawet się nie zorientowała
U nas wywołałoby to sensację xD
(edited by reikynn 2009-12-12 14:36:55)
niby tak, ale nie uwazajmy się za jakichś nazdyczajnych fanów ktorym się nalezy jakieś specjalne traktowanie,prawie w każdym kraju fani myślą że są nadzwyczajni bo lars tak powie po koncercie
(edited by wodzu 2009-12-12 15:09:05)
zawsze to powtarzam że polacy jako fani Metalliki lubią mieć wyśrubowane mniemanie o sobie, że jesteśmy super wyjątkowi o Metallica musi nas inaczej traktować, raczej nie ma co liczyć na powtórne zagranie s&r czy premierowe u3, odwalą rutynę mogę się założyć z każdym : P
A ja bym chciał, żeby w naszej kurwa Polsce zagrali wszystkie unforgiveny na jednym koncercie ![]()
Reikynn: Ty nie masz zdania? Niemozliwe, zebys w glebii duszy nie marzyl o Unforgiven III ;]
no way na festiwalu. Tez bym chcial Unfor ale nie ma szans. Licze za to na memory(fajnie bedzie sobie pospiewac)
Harv- wiesz, nie obraziłbym się na UIII...ale to takie odległe marzenia...choć w sumie w tym temacie chodzi głównie o marzenia xD
o marzenia ? to ja chce Shine i Death Is Not The End xP
A moim marzeniem jest żeby zagrali Orion albo welcome home ( sanitarium )