1

Topic: Realia koncertu

Otóż mam pewien problem, jak wygląda tak naprawdę sprawa z takimi koncertami ? Łatwo można wyłapać "w ryja" na czymś takim ? Skoro cała 4 Thrash Metalu będzie to podejrzewam straszną rozróbę na tym koncercie. Mówię oczywiście o płycie, bo na Golden Circle to jest chyba pewne ^^

Re: Realia koncertu

Ile masz lat? wink

Thumbs up Thumbs down

3

16 i raczej w jakiejś grupie kilkuosobowej na pewno (raczej ten sam wiek)

nawet na zwykłym koncercie można dostać przypadkiem, nie mówiąc o taki wydarzeniu, ja byłem kiedyś na koncercie KSU gdzie było z 6 tysięcy ludzi,stałem pod samymi barierkami, i momentami byłem przygniatany całym tłumem, a miałem wtedy 13 lat, koncert niezapomniany, chociaz tutaj oczywiscie nie ma porównania, więc wiesz ...;)

Życie ma chore poczucie humoru

no w pogo mozna dostac w ryja przypadkiem. Ja na cale szczescie mam swoje 193 cm wiec zadnego przeciwnika sie nie boje:D

(edited by toudi 2009-12-16 22:33:32)

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

Nie sądzę, metal to nie rap, Araya nie krzyknie ze sceny 'skopcie tego młodego, nie machał łbem'. wink Tzn. jest pewne ryzyko, że jak przyjdziesz w koszulce Metallici, znajdzie się jakiś zbyt ortodoksyjny fan Megadethu (i vice wersa), ale to raczej wątpliwe. Już prędzej można dostać łokciem przy pogo (lub - co gorsza - upaść), ale takie ryzyko wpisane w naszą pasję.

Thumbs up Thumbs down

Kurwa to jest koncert i nawet jak przyjdzie fan Dody to Ci nie da w ryja za to, że lubisz Mete, a nie Behemotha. Tam się idzie posłuchać i pobawić (a dokładnie ponapierd*lać), a nie walić w ryja za to, że on ma koszulkę Medadethu, a ten obok różową z napisem: Jestem gejem.

Thumbs up Thumbs down

8

Fan Megadeth ci w morde nie da za to że lubisz Metallice ale zagorzały fan Slayera juz tak.

jakby nie kombinować to mam wrażenie że fanów Metalliki  będzie najwięcej, więc "mniejszość" nie będzie podskakiwać smile

Życie ma chore poczucie humoru

10

najmniej ludu pewno będzie od Anthraxu

Thumbs up Thumbs down

Wyobrażacie sobie sytuacje, że ktoś daje komuś w mordę, bo ma koszulkę z logo innego zespołu niż on ? neutral

Thumbs up Thumbs down

Spokooojnie wink Nigdzie nie jest tak bezpiecznie jak na koncercie Metalliki wink

13

Witam wszystkich czytając wypowiedzi nie wszystkie oczywiście mam odczucie że co nieliczni byli na takim koncercie ))).Sorki swoje lata mam a od 86 r poginam na koncerty jestem fanem metalu i jakoś nigdy nie dostałem w pape na koncercie ani po))) co oczywiście nastraja optymizmem,na taki koncert jedzie sie posłuchac ulubionch kapel a nie walic po mordach no chyba że ktoś usilnie bedzie szukał zwady .To tyle pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na koncercie.:D

+1

Dokładnie,ja co prawda wielekiego doswiadczenia koncertowego nie posiadam,ale fani metalu nie przychodzą na koncert żeby komuś dowalić .
Jedyne co się może stać to przypadkiem w pogo,ma i tam się źle nie dzieje,bo jak tylko ktoś się przewróci to od razu reszta go podnosi. Raz tylko dostałam w czaszkę na koncercie Vadera,ale to zupełnie przypadkiem,bo ktoś machał głową niezwykle zapamiętale i pech chciał,że trafił na moją głowę xD

Thumbs up Thumbs down

ja raz, czy dwa w pogo lezalem na ziemi, ale od razu mnie podniesli, nawet jak "plywasz" to jest bezpiecznie na gorze, tez raz czy dwa plywalem... machalem wiele razy pod scena wlosami i tez wszystko w porzadku bylo... jedynie co moze sie stac to wracajac natrafic na grupe niezaprzyjaznionych dresow, ale to chyba nei jest czeste, zrezsta jak wracasz grupa Ty to oni sie boja takich, to fakt....

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

ludzie nie ma opcji zeby w taki dzien fani jednego zespolu chcieli sie nawalac z fanami drugiego. To bedzie jedno, wielkie rock&rollowe świeto.

Bóg umarł, Nietzsche umarł i ja też nie czuję się za dobrze

Thumbs up Thumbs down

włochacze jebani!...slucham firmy a wasza muza jest do bani....hahahahaha

Thumbs up Thumbs down

o nowy nick znawcy?

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

Najwidoczniej, do tego nick z błędem ;D

"Son, your life's an open book
Don't close it fore it's done"

"The brightest flame burns quickest"

Thumbs up Thumbs down

Wiecie.. na koncertach Pantery jatki byly na porzadku dziennym, a na koncercie Mety w Moskwie w 1991 zginelo 11 osob big_smile Ale oczywiscie nie ma porownania. Odpowiadajac na pierwsze pytanie: bylbym spokojny o szczeke, wiadomo, ze wszedzie mozna trafic na przyjemniaczkow, ale chyba zaden nie chcialby stamtad wyleciec za bycie nieuprzejmym, to w koncu historyczne wydarzenie i raczej spodziewam sie dobrej atmosfery. Zreszta mlodych to juz chyba calkiem nie bija, bo czym Ty mozesz podpasc.. ew. trzymaj sie z dala od zmasowanego pogo. Ale ryj nie szklanka, zaufaj staremu kick-boxerowi.

edit: Kaczka: znawca nie slucha raczej polskiego rapu, to chyba ktos inny, chyba ze juz mu sie Slayer znudzil. Ale zbanuje idiote zgodnie z Twoja, jak widac uzasadniona prosba. Nie zebym nie lubil polskiego hip-hopu, choc Firmy akurat nie kochalem nigdy, po prostu zasluzyles huj_wie.

(edited by h-a-r-v 2010-02-09 00:29:49)

Thumbs up Thumbs down