Re: Realia koncertu
tak zgadzam się....dobrze zrobiłeś..takich to trzeba od razu wyganiać z takich stron..niech sobie piszą takie pierdoły gdzie indziej, a nie tu zaśmiecają tylko..
MetallicA jest zajebista i nic nikomu do tego! ![]()
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Metallica Death Magnetic - Forum → Sonisphere 2010 - Metallica na Bemowie - dyskusje → Realia koncertu
tak zgadzam się....dobrze zrobiłeś..takich to trzeba od razu wyganiać z takich stron..niech sobie piszą takie pierdoły gdzie indziej, a nie tu zaśmiecają tylko..
MetallicA jest zajebista i nic nikomu do tego! ![]()
Tak sobie tu czytam. Zainteresował mnie wątek tego, że przykładowo, fan Slayera może pobić fana Megadeth, albo fan Metalliki fana Slayera (różne kombinacje).
Nie sądzę, żeby fani muzyki byli niczym kibole, żeby gryźć się niczym fani Legii Warszawa z Widzewiakami.
Pogo na takim koncercie może być niebezpieczne. Jak na razie, największy koncert na jakim byłam, to chyba koncert Dżemu i trochę do domu poobijana wróciłam. Nigdy nie byłam na naprawdę dużym koncercie. Na pewno będzie pogo. Na pewno. A w niektórych miejscach może być bardzo szalone, bo raz mi koleżanka zdawała relacje z ostatniego koncertu Metalliki, więc się tym sugeruję ![]()
na koncercie w wawie w 99 roku waga po koncercie - 3 kg
(minus trzy ) .. bylo gorąco .. ale jezeli nie masz na to ochoty -zawsze znajdzie sie miejsce gdzie ludzie stoją i słuchają wiec bez paniki ..
ps. koncert zespołu Metallica a Dżem - bez porównania ![]()
-3 kg po koncercie? Wchodzę w to,idę w największe mozliwe pogo xD
Ja jetem fanem Mety i Sleyera i na ten koncert idę chentnie karzdy fan swojego zespołu przyjdzie zobaczyć swoich a innych ma w promocji za free. Idę na GC i miło innech zobaczyć w tej cenie czyli META 200 SLAYER 200 a reszta za FREEEEE. Tak samo mogą napisać fani innych zespołów