Topic: Black Sabbath
Fani Metalliki nie słuchają Black Sabbath?
Zamieśćcie swoje zdanie na temat tego zespołu.
Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Fani Metalliki nie słuchają Black Sabbath?
Zamieśćcie swoje zdanie na temat tego zespołu.
oj bardzo lubie... najbardziej okres Ozzy'iego i Dio, przyznam sie ze nie znam ich plytowo tylko z jakiejs skladanki ale kiedys to sie zmieni...
Ja najbardziej lubię pierwsze płyty z Ozzym i te z Dio,a te płyty z innymi wokalistami już mniej mnie przkonują,no może poza Headless cross
nie znam wszystkiego, niektóre kawałki gówniane a inne cudo, ale muszę przyznać że ich stare płyty brzmią jak kupa : P
powiedz mi jakie płyty z przed 40tu lat maja zajebiste brzmienie ? ;];)
A moim zdaniem najlepszą płytą Black Sabbath jest The Devil You Know z 2009 ![]()
Tak na poważnie to bardzo sobie cenię te lata, kiedy na wokalu był Dio i Ozzy. Najlepsze lata BS.
dla mnie najlepszy klimat na Headless Cross, nie wiem dlaczego wszyscy zawsze pomijają Martina, koles był naprawde dobry
A moim zdaniem najlepszą płytą Black Sabbath jest The Devil You Know z 2009
Tak na poważnie to bardzo sobie cenię te lata, kiedy na wokalu był Dio i Ozzy. Najlepsze lata BS.
Tak na poważnie uważam,że The Devil You Know jest świetny,lata z Dio i z Ozzym były najlepsze,chociaż Headless Cross też daje radę.
Co do The Devil yo know to nie lubię tam dwóch kawałków: Fear, bo Dio tam w refrenie za bardzo pieje i Double the pain- jakieś takie bezpłciowe. Ale reszta naprawdę w deche. Zwłaszcza Bible black.
Dobry Black Sabbath to stary Black Sabbath:D
Wiadomo, że jak napiszę że kocham Iron Mana i Paranoid to mnie wyśmiejecie, ale to są cuda...nie mogę też pominąć takich hitów jak: Children of the Grave, N.I.B
Ogólnie to lata z Ozzy'm chyba są najbardziej "BeeSowe", chociaż Dio technicznie jest lepszym wokalistą.
Dlaczego mamy wyśmiewać?
To z Ozzym stali się legendą,pierwsze płyty były świetne.
Natomiast czasem zastanawiam się jakby to wszystko dalej się potoczyło,gdyby po wywaleniu Ozza Dio nie stanął na horyzoncie...W jakim kierunku by poszli i co zrobili...