Topic: Black Sabbath

Fani Metalliki nie słuchają Black Sabbath?
Zamieśćcie swoje zdanie na temat tego zespołu.

Thumbs up Thumbs down

Re: Black Sabbath

oj bardzo lubie... najbardziej okres Ozzy'iego i Dio, przyznam sie ze nie znam ich plytowo tylko z jakiejs skladanki ale kiedys to sie zmieni...

W życiu piękne są tylko chwile
...and nothing else matters...

Thumbs up Thumbs down

Ja najbardziej lubię pierwsze płyty z Ozzym i te z Dio,a te płyty z innymi wokalistami już mniej mnie przkonują,no może poza Headless cross

Thumbs up Thumbs down

nie znam wszystkiego, niektóre kawałki gówniane a inne cudo, ale muszę przyznać że ich stare płyty brzmią jak kupa : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

powiedz mi jakie płyty z przed 40tu lat maja zajebiste brzmienie ? ;];)

Życie ma chore poczucie humoru

czerwone gitary : P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

A moim zdaniem najlepszą płytą Black Sabbath jest The Devil You Know z 2009 wink
Tak na poważnie to bardzo sobie cenię te lata, kiedy na wokalu był Dio i Ozzy. Najlepsze lata BS.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

dla mnie najlepszy klimat na Headless Cross, nie wiem dlaczego wszyscy zawsze pomijają Martina, koles był naprawde dobry

Życie ma chore poczucie humoru

reikynn wrote:

A moim zdaniem najlepszą płytą Black Sabbath jest The Devil You Know z 2009 wink
Tak na poważnie to bardzo sobie cenię te lata, kiedy na wokalu był Dio i Ozzy. Najlepsze lata BS.

Tak na poważnie uważam,że The Devil You Know jest świetny,lata z Dio i z Ozzym były najlepsze,chociaż Headless Cross też daje radę.

Thumbs up Thumbs down

Co do The Devil yo know to nie lubię tam dwóch kawałków: Fear, bo Dio tam w refrenie za bardzo pieje i Double the pain- jakieś takie bezpłciowe. Ale reszta naprawdę w deche. Zwłaszcza Bible black.

'Cause what don't kill ya make ya more strong !

Dobry Black Sabbath to stary Black Sabbath:D
Wiadomo, że jak napiszę że kocham Iron Mana i Paranoid to mnie wyśmiejecie, ale to są cuda...nie mogę też pominąć takich hitów jak: Children of the Grave, N.I.B
Ogólnie to lata z Ozzy'm chyba są najbardziej "BeeSowe", chociaż Dio technicznie jest lepszym wokalistą.

Thumbs up Thumbs down

Dlaczego mamy wyśmiewać?
To z Ozzym stali się legendą,pierwsze płyty były świetne.
Natomiast czasem zastanawiam się jakby to wszystko dalej się potoczyło,gdyby po wywaleniu Ozza Dio nie stanął na horyzoncie...W jakim kierunku by poszli i co zrobili...

Thumbs up Thumbs down