Topic: Kreator

Kreator, pierwotnie Tyrant, założony w 1982 roku w niemieckim Essen. Grupa ma już na koncie 11 albumów. 2 z rzędu Pleasure To Kill jest fundamentem dla wielu thrashowych płyt innych zespołów. Ostatni album wydany został w 2005 roku, a na nowy przyjdzie nam poczekać już tylko kilka dni.

A oto zapowiedź:

[youtube]2P2_Qe2Mpok[/youtube]

"Life out here is a raw, but we will never stop, we will never quit, 'cause we are Metallica." - słowa Jamesa po śmierci Cliffa Burtona.

Thumbs up Thumbs down

Re: Kreator

Nowa płytka całkiem niezła. Przypomina trochę ostatniego Slayera smile

What don?t kill ya make ya more strong!
http://imagegen.last.fm/lastfmred/recenttracks/5/kirk1great.gif

Thumbs up Thumbs down

zajebiste ostatnie dwie płyty, naprawde kawał porządnego thrashu

Życie ma chore poczucie humoru

Hordes... to stary dobry Kreator! Ja uwielbiam w tym zespole te ni z gruchy ni z pitruchy przyspieszenia i zwolnienia xD i jedyny oraz niepowtarzalny głos Petrozzy. Przynajmniej jeśli komuś nie podeszło Engame albo WPB(w co wątpie) może poratować się nowym Kreatorem big_smile

Thumbs up Thumbs down

posłuchałem kawałka Hordes of Chaos i jest słaby, intro jest naprawdę gówniane jeśli to jest stary dobry Kreator to wole reszty nie słuchać, ale muszę przyznać że wokal mają niezły

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Warcurse np. kopie bardziej od Hordes of Chaos. Impossible Brutality z płyty Enemy of God to już wogóle.

Thumbs up Thumbs down

posłuchałem, to Warcurse lepsze ale i tak nic specjalnego, wokal mi Acid Drinkers przypomina a Impossible Brutality słabe

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

To już nie wiem jak Ci pomóc big_smile Może płyta Coma of Souls albo Impossible Brutality Ci się spodoba big_smile

Thumbs up Thumbs down

skoro ich największe hiciory są takie sobie to resztę sobie odpuszcze xP

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

Thumbs up Thumbs down