Topic: "Reputacja" jako nowość

Podoba mi się ten pomysł, aczkolwiek nie wiem za bardzo za co można dać tutaj ten plus/minus. Chyba za spamowanie na forum big_smile
Jak wy myślicie?

Żal? To wyświechtane słowo... (James Hetfield, po śmierci Cliffa Burtona)

Thumbs up Thumbs down

Re: "Reputacja" jako nowość

Kubol, chyba czytałeś dziś w moich myślach? wink

Wdrożyłem możliwość przyznawanie plusów i minusów. Możecie je dodawać do woli innym userom, za ciekawą (+) albo nieciekawą (-) wypowiedź.

Jeden punkt reputacji może być dodany raz na 24 godziny. Nie można dodawać punktów reputacji sobie.

Pytania? wink

admin wrote:

Jak na razie nie wykazano u mnie takich zdolności big_smile
Na poważnie to pomysł jest O.K. ogólnie jestem ZA.
Mam jedno pytanie, ale nie dotyczące tego: doczekamy się jakiegoś małego regulaminu, czy proces trwa? wink

Jednak mam jeszcze jedno pytanie: jak sprawdzić, za który post dostaliśmy plus lub minus?

(edited by kubol 2009-01-18 17:20:18)

Thumbs up Thumbs down

kubol wrote:
admin wrote:

Mam jedno pytanie, ale nie dotyczące tego: doczekamy się jakiegoś małego regulaminu, czy proces trwa? wink

Jednak mam jeszcze jedno pytanie: jak sprawdzić, za który post dostaliśmy plus lub minus?

Jeśli chcesz pomóc nam przygotować regulamin, proszę Cię bardzo. Jak na razie nie było na to czasu...

Co do punktów reputacji to nie możesz sprawdzić za którą wypowiedź dostałeś plusa, a za którą minusa. Przynajmniej na razie...

Ja jestem cienki z humanistyki i mogę porobić takie błędy gramatyczne, że lepiej ktoś inny się tym zajmie smile

Thumbs up Thumbs down

6

Typowe podejście ehh...

- Kiedy coś będzie?
- Nie mamy czasu bo mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia, może nam pomożesz?
- Eee, to nie, już nie chcę...

Heh!

Wiesz, naprawdę długo przebywam na tym forum, każdego dnia przeglądam. Mógłbym się w coś zaangażować, bo to forum ma dobrą przyszłość, ale nie w regulamin, bo nigdy go nie pisałem i za bardzo nie wiem jak go napisać.

Thumbs up Thumbs down

kubol wrote:

Wiesz, naprawdę długo przebywam na tym forum, każdego dnia przeglądam. Mógłbym się w coś zaangażować, bo to forum ma dobrą przyszłość, ale nie w regulamin, bo nigdy go nie pisałem i za bardzo nie wiem jak go napisać.

Spoko kubol.
Jeśli jednak chciałbyś w czymś pomóc to pamiętaj że na takich zawsze czekamy!

No właśnie myślę powoli co by tu porobić big_smile.

Thumbs up Thumbs down

a wiadomo że za offtopy to ja dostanę pelno minusów XD muszę sobie sygnaturę ustawić Król Offtopu tongue
a tak serio moim zdaniem lepiej byłoby rozdzielić plusy i minusy na pojedyńcze kategorie tj. pokazywać ile dostaliśmy plusów a ile minusów a nie róznice pomiędzy nimi.
i proszę o dopisanie do tworzonego regulaminu punkt: Nie można krytykować Saint Anger (to żart tylko) ;P

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

W sumie lepszy pomysł, bo z tą różnicą to rzeczywiście gorzej wygląda. Bo np. nowy user wpadnie, zobaczy, że mam reputację np. 5, a może się okazać, że miałem 15 minusów i nagle dostałem 20 plusów tongue, trochę przegiąłem ale chyba wiadomo o co mi chodzi smile.

Thumbs up Thumbs down

Zmieniliśmy reputację na nowy system z "łapką" pod każdym z postów.