Topic: James i jego pamięć do tekstów
Widać że lata robią swoje. Na World Magnetic Tour James zaczął używać tzw. Telepromptera, czyli urządzenia do podpowiadania tekstów:

Forum dyskusyjne
You are not logged in. Please login or register.
Widać że lata robią swoje. Na World Magnetic Tour James zaczął używać tzw. Telepromptera, czyli urządzenia do podpowiadania tekstów:

Dla mnie to jest żaden wstyd (?), o ile tak to można nazwać. Dajcie spokój, ja bym nie zapamiętał tyle tekstu, masakra, a ja się nie dziwie, że James używa Telepromptera.
Ogrywają obecnie kilkadziesiat kawałków. James od lat używał kart z tekstami. Zupełnie normalna rzecz. Musi kontrolować nie tylko grę na gitarze, koordynować się z resztą zespołu, efektami pirotechnicznymi, patrzą na niego tysiące ludzi, a do tego pilnuje nie tylko tego co śpiewa, ale też jak śpiewa.
Popieram powyższe wypowiedzi. Ile on tekstów piosenek musi zapamiętać! Gdyby zsumować wszystkie piosenki, które wykonuje Metallica odjąć instrumentale...Trochę tego by się nazbierało... Co nie?
No raczej...swoja droga to ze zwrokiem heta tez nie ejst raczej najlepiej bo mimo tego urządzonka i tak zdarza mu sie walnac w tekscie
Heej...ale w temacie nic nie ma napisane, że to coś złego, tylko informacja. Żebyśmy nie besztali założyciela tematu. ![]()
Chciałbym mieć taką pamięć jak on, wg mnie bardzo dobry wynalazek i niech mu służy jak najdłużej
Zastanawiam się tylko co by było gdyby mu odpalili tekst do niewłaściwego kawałka. ![]()

hehe to wtedy by były jaja:D jak kiedys :"Suck my Duck" w necie jest sporo jego wpadne z wokalem ![]()
Każdy może się machnąć. Przecież nikt nie jest nieomylny.
Suck my Duck zawsze mnie śmieszyło ![]()
aha Siara nie obrazisz sie jak ukradnę ci Avatara i zapisze sobie na dysku tak na zas ? ![]()
było kilka tez lepszych patentów hehe
ty czekaj ale po co ci moj avatar?
i o ktorym mowisz?
(edited by Siara 2009-01-20 21:31:08)
o obecnym
a po nic tak sobie, bo jestem fanem Star Wars i uwielbiam ciastka XD
juz ostatni offtop panowie.
Ja jebie ja mam ciagle ten stary avatar u mnie na kompie:| cos sie zwalilo...
juz ostatni offtop panowie.
Ja jebie ja mam ciagle ten stary avatar u mnie na kompie:| cos sie zwalilo...
Haha a my widzimy 'We have cookies'. Wyluzuj, rozwiąż swój problem, który leży po Twojej stronie i wróć do tematu o pamięci Hetfielda do tekstów ![]()
W sumie podpowiadacz to żadna chała, chyba sporo zespołów teraz tak robi... z duchem czasu ![]()
ja nie potrafię jednego się nauczyć a co dopiero takiej ilości dla mnie to nie jest wstyd
Jeszcze mogliby mu taby albo nuty wrzucać, bo w te mańkie też się umie machnąć:D
(edited by kinek116 2009-01-26 09:54:56)
Jeszcze mogliby mu taby albo nuty wrzucać, bo w te mańkie też się umie machnąć:D
Tak? A jak często mu się zdarza machnąć w te mańkie?
Sypnij chociaż trzema przykładami ![]()
to ja machne, ale nie trzema a dwoma bonie sluchalem wszystkich live metek z trasy. A zatem w koncercie z Calgary z 5 grudnia:
1. Cyanide 0:24
2. All nightamre long 3:53
Gdyby sie szukalo to by sie pewnie znalazlo wiecej i te wymagane 3 tez ale ja mam akurat tylko ten gig z death magnetic tour na kompie
to ja machne, ale nie trzema a dwoma bonie sluchalem wszystkich live metek z trasy. A zatem w koncercie z Calgary z 5 grudnia:
1. Cyanide 0:24
2. All nightamre long 3:53Gdyby sie szukalo to by sie pewnie znalazlo wiecej i te wymagane 3 tez ale ja mam akurat tylko ten gig z death magnetic tour na kompie
Ale to nowa płyta więc dopiero uczą się ją grać na live...