Topic: Slipknot

Chyba każdy zna świrów z Iowy, jedni ich lubią, drudzy nienawidzą czyli przy tej kapeli tez bez zmian. Z tego co pamiętam to na koncie mają 6 albumów w tym niedawno wydany "All Hope is Gone" (BTW nieźle im to wyszło). Warto jeszcze dodać że 9 czerwca będą grali w Warszawie więcej info na metalside.pl . A poniżej moim zdaniem najlepszy kawałek z nowej płyty:

[youtube]MjsUzI_BtGk [/youtube]

http://img522.imageshack.us/img522/7040/sygnatura5eb4.jpg

Thumbs up Thumbs down

Re: Slipknot

All Hope mi się nie podoba, ale za takie płyty jak Iowa i The Subliminal Verses zespół cenię.

"Life out here is a raw, but we will never stop, we will never quit, 'cause we are Metallica." - słowa Jamesa po śmierci Cliffa Burtona.

Thumbs up Thumbs down

Miałem już różne fazy na tą kapelę, od zachwytu aż po nienawiść.

Teraz ogłaszają koncert w Warszawie - i co to zrobić wink ? Wybiera się ktoś z forum, wstępnie? smile

ja lubię Slipknota, kopią dupe

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Kiedyś lubiłem bardziej. Ta nowa płyta niezła, jest bardziej klasyczna, nie tak alternatywna jak ich wcześniejsze dokonania. Bardziej mi się podoba od starszych.

Thumbs up Thumbs down

wstęp i solo z Dead Memories są dobre

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Nowa płyta (a może powinienem powiedziec po prostu najnowsza) trzyma poziom i ma naprawdę kilka dobrych kawałków. Jednak nie wiem tak do końca co myśleć o tym zespole, wydaje mi się że w większości słuchają go głupie nastolatki, które nazywalą siebie larwami LOL!

Thumbs up Thumbs down

wiesz, jak dla mnie to mogliby nawet emeryci go słuchać a mi by to nic nie robiło skoro mi sie podoba smile btw. lubię Beach Boysów a nie powiedziałbym aby byli "na czasie" tongue

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Didymos ja sie wybieram do warszawy:D to nie metallica ale zawsze fajnie poszalec na koncercie z kumplami metalowcami. ktos jeszcze jedzie? zbierzemy ekipe XD

Thumbs up Thumbs down

Supporty: DevilDriver i Trivium!

Trivium ? nieźle !

Proszę nie Judaszuj mnie

Thumbs up Thumbs down

Dziś idę po bilecik chyba smile

Thumbs up Thumbs down

no i jak tam fan43? zdobyłeś bilet?:D

Thumbs up Thumbs down

Byłem w piątek, ale tam gdzie kupowałem nie mieli biletów na Slipknota. Wyszedłem z biletem na Deep Purple tongue

Będę musiał przejść się jeszcze raz, w jakieś inne miejsce, albo zamówić po prostu przez net wink

Thumbs up Thumbs down

Całkiem możliwe, że się wybiorę. W sobotę będę miał informacje czy jadę...zostaje jeszcze sprawa biletu, bo na trybuny na Slipknota nie ma najmniejszego sensu jechać ^^

Thumbs up Thumbs down